'NE ZANIMAJU ME DINAMOVE SLABE TOČKE': / Guardiola otkrio što će posebno pratiti kod Bjelice i 'modrih'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Sljedeće kolo nosi sraz Dinama i Manchester Cityja i to na Etihadu.

19.9.2019.
17:10
AFP
VOYO logo

Skupina C Lige prvaka krenula je silovito i atraktivno. Dinamo je s čak četiri pogotka razbio favoriziranu Atalantu na svojem Maksimiru, dok je prvak Engleske Manchester City potopio Šahtar s 3:0. Zagrepčani su zauzeli prvo mjesto zbog bolje gol-razlike (4:0), dok je City na drugom mjestu s istim brojem bodova, ali zabili su manje golova.

Sljedeće kolo nosi sraz Dinama i Manchester Cityja i to na Etihadu, a Pep Guardiola je nakon utakmice u Ukrajini kratko komentirao Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada ću se posvetiti Dinamu. Svaki put kada promatram suparnika, uvijek nastojim vidjeti najbolje što može dati. Ne zanimaju me njegove slabe točke, zanima me gdje je jak", rekao je Guardiola.

Image
Image

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola attends a press conference at City Football Academy in Manchester, north west England on March 11, 2019 on the eve of their Champions League round of 16, second leg football match against FC Schalke. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Komentirao je i igru svojih igrača protiv Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šahtar ima problema s ritmom. Manchester City može jako dugo držati visok ritam, što je Šahtaru prilično teško jer nastupa u natjecanju u kojem nema takvog tempa. Smatram da je Šahtar odradio nevjerojatan posao. Igra nevjerojatno brzo i osobito se ističe u organizaciji napada. Riječ je redom o izvanrednim igračima, ali i mi smo pružili fenomenalnu predstavu, što nas je na kraju dovelo do pobjede", veli Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo