POBUNA U REALU / 'Svaka čast Luki, ali ne stavljajte me s njim u isti koš'

Image
Foto: Profimedia

Toni Kroos nezadovoljan je statusom kod 'Don Carla'

30.9.2023.
7:40
Profimedia
VOYO logo

Legende Real Madrida Luka Modrić i Toni Kroos nemaju namjeru sjediti na klupi i povremeno ulaziti kod Carla Ancelottija. Oboje smatraju kako trebaju više igrati. Luka i Toni izgubili su mjesto u momčadi od Eduarda Camavinge, Aureliena Tchouamenija, Fedea Valverdea i Judea Bellinghama, mladih lavova na kojima leži budućnost kluba.'

Nezadovoljni statusom

Španjolski novinar Mario Cortegana tvrdi da su vrlo nezadovoljni statusom u Realu jer nemaju dovoljnu minutažu, te da se njihova karijera nalazi na prekretnici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'KRALJEVI' NA KORAK DO VRHA /

Real Madrid uz puno promašaja do punog plijena, Luka Modrić ostao zabetoniran za klupu

Image
'KRALJEVI' NA KORAK DO VRHA /

Real Madrid uz puno promašaja do punog plijena, Luka Modrić ostao zabetoniran za klupu

Osim toga, veterani koji su Realu donijeli sve naslove i to više puta, na udaru su i javnosti. Sve češće se u medijima piše i govori kako su hrvatska i u njemačka legenda Reala u klubu ostale jednu sezonu predugo. Konkretno, da im Real nije trebao ponuditi, a ni oni prihvatiti, jednogodišnja produljenja ugovora koje su potpisali prije tri mjeseca.

Mario Cortegana, Realov insajderpiše kako Kroosa iznimno iritira što su kritike i hejt novinara i navijača usmjerene prema obojici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno mi je da se nas dvojicu uvijek kritizira u paketu. Svaka čast Luki kao igraču i čovjeku, ali ja sam drugačiji igrač od njega, ali i pet godina mlađi."

'Obojica su uvjereni da još mogu biti starteri u momčadi'

"Toni Kroos i Luka Modrić nisu sretni s novim ulogama u momčadi i čini se kako situacija sve više eskalira. Obojica su uvjereni da su još uvijek dovoljno dobri da budu starteri u Real Madridu. Obojica su uznemireni zbog stalnih komentara o njihovim godinama", otkrio je Cortegana i dodao da Kroos ne želi da ga se spominje u istoj rečenici s 38-godišnjim Modrićem jer je on ipak pet godina mlađi i ne igraju istu poziciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo