NE PROLAZI SAMO MODRIĆ KROZ KALVARIJU: / Pogledajte što je Real napravio svom kapetanu i zašto ovaj prijeti odlaskom

Image
Foto: Profimedia

Politika koju Real provodi po pitanju produljenja ugovora doista ne ide na ruku takozvanim senatorima i starijim igračima

10.6.2020.
14:18
Profimedia
VOYO logo

Mjesecima se već piše o kalvariji kroz koju prolazi Luka Modrić u Realu kada je u pitanju ostanak ili odlazak iz kluba. Modriću ugovor istječe sljedeće ljeto, a Real oteže do zadnjeg dana s produljenjem, odnosno prodajom, ako će je biti.

Politika koju Real provodi po pitanju produljenja ugovora doista ne ide na ruku takozvanim senatorima i starijim igračima. Naime, svim igračima starijim od 30 godina, Real daje ugovor godinu za godinu, a iznimka nije niti dojučerašnji najbolji igrač svijeta Modrić, a nije čak niti kapetan Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos upravo vodi bitku s klubom oko produljenja ugovora. Njemu, kao i Modriću, istječe aktualni ugovor sljedećeg ljeta, a pregovori s Realom zapeli su upravo na toj stavci. Ramos traži dvogodišnji ugovor, a Real ne odustaje od svoje namjere produljenja samo na godinu dana.

Image
Foto: FAYEZ NURELDINE / AFP / Profimedia
Image
Foto: FAYEZ NURELDINE / AFP / Profimedia

Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos celebrates scoring the winning penalty during the Spanish Super Cup final between Real Madrid and Atletico Madrid on January 12, 2020, at the King Abdullah Sports City in the Saudi Arabian port city of Jeddah., Image: 492473155, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Odlazi u Ameriku

Klub je svjestan da će Ramos sljedeće godine, po isteku sadašnjeg ugovora, imati 35 godina i da možda neće niti u istom stanju kao sada, pa mu ne žele dati ugovor do 2023. godine, kao što on traži. No, za razliku od Modrića koji se do sada nije oglašavao o odlasku, Ramos pak prijeti da će otići iz kluba već ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji već pišu kako je Ramos odabrao novi klub, Inter Miami, na čijem predsjedničkom mjestu sjedi njegov bivši suigrač David Beckham. Ramos je, kako navode, tamo planirao ići nakon SP-a 2022. godine, ali sada se predomislio i ako mu Real ne osigura tražene uvjete mogao bi otići u MLS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo