OVO JE BAŠ LOŠE / Ne pamtimo ovako brutalne kritike na račun Modrića. Pogledajte što najutjecajniji španjolski medij piše o Luki

Image
Foto: Profimedia

Najutjecajniji španjolski medij i jedan od najčitanijih dnevnika u Europi, Marca, nije bila nimalo oduševljena Modrićevim izdanjem

15.9.2022.
16:52
Profimedia
VOYO logo

Aktualni europski prvak Real Madrid pobijedio je u 2. kolu lige prvaka u srijedu na svom terenu RB Leipzig s 2-0. Gosti su se dobro držali 80 minuta, no potom su primili dva gola. Za 1-0 je postigao Federico Valverde u 80. minuti na asistenciju Viniciusa Juniora, a pobjedu "Kraljevskog kluba" je potvrdio Marco Asensio u sudačkoj nadoknadi.

Luka Modrić je igrao do 81. minute za Real, a kada je izlazio s terena dobio je ovacija cijelog stadiona, no ono što je uslijedilo nakon utakmice, Modriću se neće nimalo svidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAŽETE LI SE S NJIM? /

Luka Modrić progovorio o novom dresu hrvatske reprezentacije, otkrio je na što ga podsjeća

Image
SLAŽETE LI SE S NJIM? /

Luka Modrić progovorio o novom dresu hrvatske reprezentacije, otkrio je na što ga podsjeća

Najutjecajniji španjolski medij i jedan od najčitanijih dnevnika u Europi, Marca, nije bila nimalo oduševljena Modrićevim izdanjem.

"Modrić se nije mogao nositi s tempom utakmice i, iako je igrao sve do 82. minute, nedostajao je Realu jer je bio nemoćan i nevidljiv pokraj suparničkih veznjaka. Jedine situacije u kojima je Modrić primijećen bile su u 41. minuti, kada je krenuo prema golu i pucao ljevicom. i kada ga je osam minuta prije kraja zamijenio Kroos, koji je ubrzo namjestio gol za konačan rezultat", dosta žestoko kritizira Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real ima novog šefa

Uz to, Modrić je dobio samo jednu zvjezdicu od Marce, što je ekvivalent nedovoljnoj ocjeni. Piši zatim kako se nije mogao nositi s veznim igračima Leipziga.

"Više od sat vremena Leipzig je vladao na Bernabeuu. Sredina terena prvaka Europe nije se mogla nositi s protivnicima. Tchouameni je bio korektor srednjeg reda. Premda je čuvao leđa Modriću, on je bio nemoćan u pokušajima povezivanja Realove igre. Njega i Camavingu su na sredini savladali Schlager i Haidar", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu još i kako Real ima novog vođu u veznom redu i kako je on već sada postao šef.

"Fede Valverde je postao novi šef Reala. Još jednom je bio njegov najbolji igrač. Vodio je momčad s desne strane i sredine i donio joj pobjedu sjajnim golom. Zabio ga je ljevicom poput Messija. Real se pretvorio u Fedea i deset ostalih. Real je ovisan o Valverdeu. Vrijednost velikana ogleda se u njihovoj reakciji u teškim situacijama, a na početku ove sezone nitko se u njima ne dokazuje više od Valverdea", navodi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo