NE PAMTIMO KADA SU POSLJEDNJI PUT OVAKO POKOPALI HRVATE: / Perišić i Brozović pobrali teške kritike - 'Loš je u oba smjera'

Image

Ivan Perišić je igrao do 84. minute, a Marcelo Brozović cijelu utakmicu za lidera

5.3.2021.
8:21
VOYO logo

Milanski Inter povećao je svoje vodstvo u Seriji A nakon što je u 25. kolu slavio u gostima kod Parme s 2-1, pa ima šest bodova više od gradskog rivala Milana.

Inter je do 18. pobjede došao pogocima Čileanca Alexisa Sancheza (54, 62), oba na dodavanje Lukakua, dok je počasni gol za Parmu polučio Brazilac Santos Hernani (71).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić je igrao do 84. minute, a Marcelo Brozović cijelu utakmicu za lidera, ali nažalost nisu odigrali baš najbolje. To je, dakako, zamijetila i Gazzetta dello Sport koja je nakon utakmice dala Hrvatima vrlo loše ocjene, tek 5.5, a napisala im je i žestoku kritiku.

Image

Inter Milan's Belgian forward Romelu Lukaku (L) and Inter Milan's Croatian midfielder Marcelo Brozovic have words at half time during the UEFA Europa League final football match Sevilla v Inter Milan on August 21, 2020 in Cologne, western Germany.,Image: 554320836, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Za Brozovića su napisali sljedeće: "Izgubio je previše lopti, neke su mogle završiti krvavo. Nije bio metronom između obrane i napada kakav treba Antoniju Conteu. U drugom poluvremenu bio je nešto dinamičniji i korisniji za pobjednički manevar Intera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Perišića su napisali sljedeće: "Njegova se igra sastoji od uspona i padova, ali više padova nego uspona. Krenuo je žestoko, ubacivao se na krilo i servirao ponešto otrovnih centaršuteva. U drugom dijelu pao je drastično i igrao je loše u oba smjera, napadu i obrani".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo