NE PAMTIMO KADA SU MAMIĆI OVAKO ZAPELI ZA NEKOG: / Sprema se rekordan transfer. Igrač svim silama želi u Dinamo, klub ga ne pušta

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSEL

Svakako postoji i opcija da se Dinamo povuče iz transfera, ali nekako se čini da su Mamići baš jako zapeli

6.8.2020.
8:54
Goran Stanzl/PIXSEL
VOYO logo

Dinamo je već danima u ozbiljnim pregovorima s argentinskim Indepedienteom oko dolaska braniča Alana Franca. Mladi je stoper jako zainsteresiran za dolazak u Zagreb, ali klub ga ne želi pustiti, vjerojatno, ispod pet milijuna eura.

Dinamu je to ipak malo previše za 23-godišnjeg braniča i najviše što su navodno nudili jest 4.3 milijuna eura, ali to pak Indepedienteu nije dovoljno. Traže milijun eura više kako bi time mogli pokriti 20 posto transfera koji su dužni Francovom bivšem klubu San Telmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Argentina's Independiente defender Alan Franco (front) vies for the ball with Brazil's Fortaleza midfielder Juninho during their Copa Sudamericana football match at the Libertadores de America stadium in Avellaneda, Argentina on February 13, 2020.,Image: 498455637, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zapeli za Franca

Zbog svega toga Franco se jako naljutio na klub i navodno je odbio trenirati. Već se dva dana ne javlja nikome u klubu i ne sudjeluje na online treninzima niti se javlja na Zoom konferencije. Klub mu zbog toga prijeti i novčanim kaznama, ali on ustraje u tome da što prije obavi transfer u Dinamo.

"Sa zainteresiranim klubom imali smo dva-tri razgovora. Ponuda nije bila dovoljno dobra za naš klub, to je odluka predsjednika. Pokušavamo razumjeti Franca i njegove ljude, ali on je još mlad, sigurno će biti još prilika za transfer, posebno ako stigne bolja ponuda", rekao je sportski direktor Independientea Jorge Burruchaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako postoji i opcija da se Dinamo povuče iz transfera, ali nekako se čini da su Mamići baš jako zapeli za Franca, što i ne čudi jer stoperska pozicija vrlo je deficitarna u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo