NE PAMTIMO KADA SMO VIDJELI NEŠTO JAČE: / Jeste li primijetili kako su Grobari 'egzorcizmom' strašili Manchester United?

Image
Image

Nažalost po Grobare, njihov klub nije sproveo egzorcizam kako treba

29.10.2019.
12:51
VOYO logo

Prije nešto manje od tjedan dana nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su Partizan u Beogradu u ogledu trećeg kola skupine L Europske lige. Pogodak odluke postigao je Anthony Martial u 43. minuti nakon sporno doduđenog kaznenog udarca. Utakmica je bila izrazito napeta, kako na terenu tako i na tribinama.

Zloglasni navijači Partizana, Grobari, cijelu su utakmicu gromoglasno bodrili svoju momčad, dakako, uz ponešto manjih incidenata, poput otimanja zastava engleskim navijačima i kojekakvih međunavijačkih provokacija. No, posebno je fascinantna bila koreografija koju su u jednom trenutku utakmice Grobari odlučili izvesti na svojoj trbini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Grobari i egzorcist

"Divan dan za egzorcizam", glasio je naziv transparenta Grobara, a na njemu se nalazio prizor iz kultnog filma "Egzorcist", samo što je na njemu dodan još jedan detalj. Simbol Manchester Uniteda, Crveni vrag. Nažalost po Grobare, njihov klub nije sproveo egzorcizam kako treba, iako je bio vrlo blizu, ali moramo zaista pohvaliti domišljatost navijača. Jedan od jačih transparenata koje smo do sada vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo