VATRENI SVE PAMTI / Ne pamtimo kada smo vidjeli Modrića u ovakvom izdanju. Luka na Instagramu pustio objavu o bivšem suigraču i legendi Reala

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ramos je u srijedu proslavio 36. rođendan i na Instagramu se pohvalio čestitkama koje je dobio, a među njima je bila i ona Luke Modrića

31.3.2022.
11:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i lider Real Madrida, Luka Modrić, na svom je Instagramu pustio "story" posvećen bivšem suigraču, legendi Reala i španjolske reprezentacije, a danas igraču PSG-a, Sergiju Ramosu.

Ramos je u srijedu proslavio 36. rođendan i na Instagramu se pohvalio čestitkama koje je dobio, a među njima je bila i ona Luke Modrića. Modrić i Ramos dijelili su svlačionicu od 2012. godine kada je Luka došao u klub, pa sve do 2021. godine kada je Ramos napustio Madrid i bez odštete otišao u PSG. Ramos i Luka postali su u tih devet godina vrlo dobri prijatelji, zajedno su osvojili sve što se osvojiti moglo, a Modrić i danas drži do odnosa sa Španjolcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagramu je objavio emotivnu čestitku s pjesmom Lennyja Kravitza i porukom: "Nedostaješ mi, brate. Sretan ti rođendan".

Image
Image

A mi moramo priznati da ne pamtimo kada smo vidjeli Modrića u ovako emotivnom izdanju, romantičnom i pomalo nostalgičnom, i to prema svom bivšem suigraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo