NE OTPISUJTE LIVERPOOL! / Najprljaviji igrač Premier lige argumentima tvrdi - vodit će se borba za naslov do samog kraja

Image
Foto: AFP

Liverpool ne kiksa, na pravom je putu

8.2.2019.
20:24
AFP
VOYO logo

Činjenica je da je Liverpool ispustio sedam bodova prednosti u odnosu na Manchester City kojem je i prepustio vodeću poziciju ljestvice Premier lige. Istina, ima momčad Jürgena Kloppa i utakmicu koju još mora odigrati, no mnogi su spremni prognozirati da takav gubitak prednosti Liverpool ne može vratiti na pobjednički put.

S njime se nikako ne slaže Robbie Savage, bivši velški reprezentativac, veznjak kojeg je Daily Mail 2008. proglasio najprljavijim igračem u povijesti Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem Mirrora Savage nudi sljedeće razloge za optimizam Liverpoolovih navijača.

Razlozi za optimizam

Liverpool je izgubio samo jednu utakmicu cijele sezone u Premier ligi – minimalno protiv najvećeg rivala Manchester Cityja (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjeća Savage i da je Kloppova momčad u posljednjih deset utakmica uzela više bodova od one Josepa Guardiole (23-21), kao i na činjenicu da je samo Manchester United unaprijedio prosjek bodova kroz osam posljednjih kola kada je vodećih šest momčadi ljestvice u pitanju.

Moglo je bolje, ali...

Podsjeća Savage i na to da je Kloppova momčad ispustila bodove protiv Leicester City i West Hama, ali dodaje i da je Leicester pobijedio Chelsea i City u dvjema uzastopnim utakmicama oko Božića, odnosno da je West Ham ove sezone svladao i Arsenal i Chelsea na svom travnjaku. I zato, tvrdi, Liverpool ne treba otpisati sve do samog kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo