Vatreni ne može vjerovati što je Bilić napravio!

'Bilić me nikad uživo nije ni vidio kako igram, nije mi dao priliku niti u prijateljskoj utakmici. Čak niti protiv Lihtenštajna, premda sam sjedio na klupi.

3.11.2011.
22:05
VOYO logo

Baš prije najvažnije utakmice godine za hrvatsku reprezentaciju, izbornika Slavena Bilića snašle su nevolje s ozlijeđenim igračima. Uoči dva susreta dodatnih kvalifikacija s Turskom (11. i 15. studenog), ozlijedili su se lijevi bek Ivan Strinić i stoper Lyona Dejan Lovren.

Što napraviti? Bilić je u dva dana morao smisliti rješenje te je na kraju pozvao Manuela Pamića, čovjeka koji za Hrvatsku nije već godinama zaigrao ni minute s ovom momčadi, a u četvrtak je izbornik objavio da će Lovrena zamijeniti Jurica Buljat, bivši hajdukovac na privremenom radu u Maccabiju iz Haife.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Buljata poziv razveselio, Pamić ne može vjerovati da je pozvan, jer čini se po njegovoj reakciji, ni on sam u ovakvoj situaciji sebe ne bi zvao.

"Čisto sumnjam da ću igrati. Bilić me nikad uživo nije ni vidio kako igram, nije mi dao priliku niti u prijateljskoj utakmici. Čak niti protiv Lihtenštajna, premda sam sjedio na klupi. Nije me ni nazvao, niti bilo što naznačio. Čak nisam znao niti da sam ostao na skraćenom popisu", izjavio je šokirani Pamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio bi to prvi put da standardni bek praške Sparte, lidera češkog prvenstva, zaigra u formaciji sa Šimunićem i društvom...

"Teško je reći kako bi funkcioniralo da sad prvi put upadnem. Bilo bi dobro da sam odigrao barem dvije-tri utakmice", skeptičan je Pamić te objašnjava zašto nije 'poletio' nakon poziva:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Daleko sam ja od letenja. Život me naučio. Samo sam rekao svoje mišljenje, a uvijek je kako trener odluči. Na dispoziciji sam. Zdrav, u formi, igram svaku utakmicu od prve do posljednje minute, kod mene nema straha, profesionalac sam, spreman uskočiti. Ha, kako bi to bilo, prvo pa u vatru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo