'Ne mogu nam pomoći ni tri Rehhagela i jedan Mourinho'

Nogometaši Herthe poraženi su i u šestoj utakmici proljetnog dijela Bundeslige. Subotnji poraz u Augsburgu nije uspio spriječiti ni novi trener, iskusni Otto Rehhagel.

27.2.2012.
13:17
VOYO logo

"U kakvoj smo formi trenutno, ne mogu nam pomoći ni tri Rehhagela i jedan Mourinho. Trener ne može pucati na gol, ni zaustavljati udarce suparnika. Iskreno, u subotu sam se osjećao kao da sam u nekom pogrešnom filmu", iskreno je za Kicker priznao kapetan Herthe Andre Mijatović nakon pada u zonu ispadanja, točnije razigravanja za ostanak.

"Rehhagel je vrlo iskusan trener. Pronaći će pravu taktiku i prave metode", dodao je hrvatski nogometaš koji je iznio i svoje viđenje razloga Herthina posrnuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neke je od nas zaslijepio dobar ulazak u sezonu, mislili smo da ćemo nastaviti tako i dalje. Ali, s time je sada gotovo. Ostali klubovi koji se s nama bore za ostanak su u toj poziciji otpočetka. Mi smo tek sada shvatili gdje smo i u tome je naš problem."

"Naravno da su promjene u stručnom stožeru unijele nesigurnost. Ali, to trebamo rješevati nakon sezone, a ne sada. Sada imamo dužnost zadržati klub u prvoj ligi", zaključio je 32-godišnji branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo