NE IGRAJU SVI DINAMOVCI POD PRITISKOM: / 'Nisam znao da klub toliko dugo nije prezimio u Europi, vjerujem da ćemo to promijeniti'

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo i Fenerbahče igraju na Maksimiru od 21 sat

20.9.2018.
15:02
PIXSELL
VOYO logo

Pred nogometašima Dinama prva je stepenica njihova ovosezonskog europskog puta. Zakoračit će na nju sastav Nenada Bjelice u Maksimiru s počektom u 21 sati kada započinje ogled 1. kola skupine J Europske lige u kojem će hrvatskom prvaku s druge strane centra stajati nogometaši Fenerbahčea.

Ne osjeća pritisak

"Atmosfera u svlačionici je jako dobra, pobijedili smo u posljednjoj utakmici protiv Gorice, pa sada puni motiva čekamo otvaranje Europske lige. To je najveće europsko natjecanje poslije Lige prvaka, svaki se igrač nada minutaži, tu svi mogu pokazati svoje kvalitete u dvobojima protiv velikih europskih momčadi. Mislim da smo u dobroj formi, da ćemo to dokazati i u utakmici protiv Fenerbahčea", kaže u razgovoru za GoalDamian Kadzior koji je prošlog tjedna upisao i debitantski nastup za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanja Ligu prvaka

"Ne, prije ove utakmice ne osjećam nikakav pritisak. Vjerujte, nisam ga osjećao niti proteklog tjedna kada sam debitirao za Poljsku. Jednostavno, volim igrati nogomet, uživam u tome, volio bih svaku utakmicu biti na terenu. Sanjam nastupe u Ligi prvaka, ove sezone to neću doživjeti, ali vjerujem da ću već danas osjetiti slast igranja Europske lige. Iskreno, ne mislim da mi je ovo najvažnija utakmica u karijeri, one će tek stići u budućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahtjevna skupina

Kadzior ovu utakmicu može igrati i rasterećen pritisaka kakve imaju domaći igrači ili oni koji su već sezonama ovdje. On, naime, nije upoznat sa pojmom Dinamova čekanja proljeća u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nisam znao za taj podatak, da Dinamo toliko godina nije prezimio u Europi, ali vjerujem da ćemo mi to sada promijeniti. Naša skupina je prilično zahtjevna, tu baš svatko može dobiti svakoga. Za sada sam nešto bolje upoznat s Trnavom, pratio sam ih u utakmicama s Legijom koju su izbacili iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Gledao sam ih i dobri su, ali znam da je Dinamo puno bolji", poručio je 26-godišnji krilni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo