SPREMNI SU NA SVE / Navijači West Hama dobili upozorenje uoči utakmice s Dinamom. 'Ova dva dresa ne smijete nositi u Zagrebu'

Image
Foto: Profimedia

Dobronamjerno upozorenje ili bolje rečeno savjet, poslali su hrvatski navijači West Hama

13.9.2021.
20:33
Profimedia
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u četvrtak igra prvu utakmicu grupne faze Europa lige protiv favoriziranog West Hama. Englezi dolaze na kozmetički malo dotjerano, ali još uvijek derutno maksimirsko zdanje, a navodno će utakmicu uživo na stadionu pratiti i, navodno, oko tisuću tvrdokornih engleskih navijača.

E sada, na navijačkoj stranici West Hama, Hammers.com, osvanuo je zanimljiv članak ili bolje rečeno upozorenje engleskim navijačima koji dolaze u Zagreb. Dobronamjerno upozorenje ili bolje rečeno savjet, poslali su hrvatski navijači West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molimo vas, samo ne nosite dres Šukera ili Vlašića. Duga priča, ali navijači Dinama mogli bi to shvatiti kao provokaciju", poručili su hrvatski navijači West Hama svojoj "braći po klubu" iz Engleske.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Zloglasni navijači

Ta "duga priča" vjerojatno se odnosi na to da je Nikola Vlašić bio igrač Hajduka pa misle valjda da ga zato navijači Dinama ne vole, a situaciju s Davorom Šukerom, nekadašnjim predsjednikom HNS-a, valjda ne moramo dodatno pojašnjavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je klub koji je poznat po zloglasnim navijačima, iako su oni "žarili i palili" uglavnom u prošlom stoljeću, no zaista sumnjamo da će BBB-ovci reagirati na dresove Vlašića i Šukera.

Podsjetimo utakmica Dinama i West Hama počinje u četvrtak, 16. kolovoza u 18 sati i 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo