NAVIJAČI UNIŠTAVAJU MODRIĆA: / 'On je najveća šala koju sam ikad vidio u sportu, katastrofalan si!'

Image
Foto: AFP

Luka Modrić ponovno na udaru navijača

3.11.2018.
19:37
AFP
VOYO logo

Nije Real Madrid u subotu poslijepodne, na svom Santiago Bernabuu, briljirao protiv Valladolida (2-0), tek su autogolom u 83. minuti poveli protiv momčadi Duje Čopa. Bilo je to još jedno "kraljevsko" izdanje u kojem su oni imali inicijativu, napadali, ali su bili neefikasni...

NAVIJAČI ‘UNIŠTILI’ MODRIĆA: Uvrede se nižu na Lukin račun, fotografije otkrivaju sve što o njemu misle pristaše kluba

RAZAPELI MODRIĆA: Ovih dana u modi je tko će bolje i više ‘pljunuti’ prema Luki; no jedna objava totalno ga uništava i sve objašnjava

REAL TEŠKOM MUKOM DO ZLATNIH BODOVA U UTAKMICI ISKUPLJENJA: ‘Božica Fortuna’, tinejdžer, Benzema i Ramos spasili Kraljeve novog šamara

https://streamable.com/8hv6r

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrabri Valladolid na Santiago Bernabeuu

Valladolid se postavio vrlo hrabro na Bernabeu, njegovi igrači su u drugom dijelu čak dvaput pogađali gredu. Na drugoj strani Real je igrao beskrvno, kao da očito nije pomogla smjena Julena Lopeteguija kojeg je na klupi privremeno zamijenio Argentinac i bivši igrač Santiago Solari. Kod Valladolida je u 84. minuti u igru ušao i Čop, dok je Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu za Real.

Luka bolji u drugom dijelu, ali...

Nije to bila neka posebno dobra partija kapetana Vatrenih, u drugom poluvremenu bio je dobar, bolji nego u prvom dijelu. Bez sumnje bio je jedan od zapaženijih igrača Reala u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nezadovoljstvo navijača Reala i ogorčenje zbog loših rezultata u Primeri ove sezone, veliko je i balun frustracija puknuo je iznad Luke Modrića, koji je u Madridu označen, uz Sergija Ramosa, kao vođa momčadi. Pisali smo već o tome kako se Luka nalazi na udaru dijela navijača, točnije, nogometnih pratitelja na društvenim mrežama.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric bends over during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 28, 2018. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Na meti kritika

Tako se nakon još jedne neuvjerljive partije Reala, unatoč pobjedi, Modrić našao na meti kritika dijela navijača na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutni Luka Modrić najgora je moguća verzija samog sebe, Luka Modrić, katastrofalan si, Modrić i Kross užasni su u veznom redu, što se dogodilo? Neka mi netko molim vas objasni što j*beni Luka Modrić još uvijek radi na terenu?! Tko je ovom Luki Modriću dopustio da osvoji nagradu za najboljeg igrača svijeta? Najveća šala koju sam ikad vidio u sportu. Koji je ku*ac s tobom Luka, čovječe", samo su neki od komentara ogorčenih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo