NAVIJAČI SU BIJESNI NA CONTEA: / Chelsea prodaje napadača koji im je donio naslov prvaka

Image
15.5.2017.
12:03
VOYO logo

Belgijac je ove sezone bio potpuno u drugom planu, do gostovanja kod WBA odigrao je tek 110 minuta u cijeloj sezone za Chelsea.

Image
CHELSEA NOVI PRVAK ENGLESKE: /

Naslov im donio čovjek koji je ove sezone grijao klupu

Image
CHELSEA NOVI PRVAK ENGLESKE: /

Naslov im donio čovjek koji je ove sezone grijao klupu

Zabio je Batshuayi gol u 82. minuti za konačnih 1:0, ali mogao bi biti prodan i prije nego što momčad Antonija Contea krene u obranu naslova. Prošlog ljeta Chelsea ga je doveo za 40 milijuna iz Marseillea, a Batshuayi je, ulazeći s klupe, skupio tek 18 nastupa, odigrao u prosjeku sedam minuta po susretu i zabio dva gola u cijeloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte mu nije dao puno prilika

Antonio Conte je tijekom sezone iskazao nepovjerenje prema Batshuayiju, u trenucima kad je bio ozlijeđen Diego Costa, radije je promijenio formaciju nego od početka dao priliku belgijskom napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad će Costa najvjerojatnije otići u Kinu, ali to neće biti dovoljno da Batshuayji ostane na Stamford Bridgeu.

Chelsea želi prodati Batshuayija kako bi prikupio novac za kupovinu drugog belgijskog napadača, Romelua Lukakua. On je bio član Chelseaja kojeg su sa Stamford Bridgea prvo poslali na posudbu u Everton, a onda ga 2014. prodali klubu s Goodison Parka za 35 milijuna eura. Sad će Everton tražiti blizu 100 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham poslao ponudu

BILIĆ U AKCIJI: Na samo jednog igrača spreman je potrošiti 40 milijuna eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je čak poslao službenu ponudu za Batshuayija, Slaven Bilić želio ga je dovesti i prošlog ljeta iz Marseillea, ali se ovaj igrač odlučio na dolazak u Chelsea. Za Batshuayija se zanima i Monaco koji bi ovog ljeta mogao prodati u Real "čudo od djeteta" Kyliana Mbappea u transferu koji bi mogao postati najveći svih vremena.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo