SPRIJEČEN NASILAN POKUŠAJ PRIVATIZACIJE DINAMA: / HDZ-ovac imao naum da se izglasa preoblikovanje kluba

Image
Foto: Čitatelj Net.hr-a

Pritisak navijača Dinama je urodio plodom, te je prekinuta sjednica za sljedeću srijedu u 9 sati

24.5.2018.
23:32
Čitatelj Net.hr-a
VOYO logo

Osamdesetak navijača Dinama u četvrtak navečer se u Zagrebu, na Gornjem gradu, okupilo povodom glasanja skupštine Grada o pretvorbi kluba iz sportske udruge GNK Dinamo Zagreb u sportsko dioničko društvo.

Naime, suprotno originalnom rasporedu, točka u kojoj se odlučuje o privatizaciji kluba iz Maksimira pomaknuta je kako bi se večeras odlučilo o tom pitanju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRADSKA SKUPŠTINA GRADA ZAGREBA PROTIVI SE PRIVATIZACIJI DINAMA? ‘Postoji realna mogućnost da se usvoji takav zaključak’

Iz neslužbenih izvora Net.hr doznaje da je Andrija Mikulić, predsjednik Skupštine i član Kluba zastupnika HDZ-a, htio iskoristiti situaciju u kojoj je smatrao da, na račun izostanka dijela zastupnika, ima većinu za izglasavanje privatizacije Dinama, ususret sutrašnjoj sjednici povjerenstva za odobravanje elaborata...

Boysi se promptno organizirali

Bio je to razlog za promptno organiziranje BBB-a koji su stigli pred Skupštinu i glasnim skandiranjem poručili što misle o tome. Skandiranjem "vratit ćemo dinamo" pritisak je urodio plodom, te je prekinuta sjednica za srijedu u 9 sati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procjena je da je u tom trenutku omjer bio 25-22 u korist skupštinara koji se protive privatizaciji Dinama.

Došlo je vrijeme da se konačno riješi temi preoblikovanja zagrebačkog kluba. Veliki dio navijača modrih smatra da preoblikovanje ne može provoditi nelegitimna Uprava. Prijedlog zaključka točke dnevnog reda o preoblikovanju Dinama kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Gradska skupština je protiv preoblikovanja?'

“Gradska skupština je protiv preoblikovanja i tražimo da se preoblikovanje Dinama zaustavi i da se raspišu izbori u klubu sukladno statutu”.

Vrijedi spomenuti i kako je prošli tjedan na odboru za kontrolu prijedlog navodno prošao sa 6 glasova ZA i 4 suzdržana, a prijedlog je također prošao i na odboru za statut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo