Nije šala: Ovo je najopasnija utakmica mjeseca!

Devetorostruki nogometni prvak Rusije, moskovski Spartak, optužio je navijače Fenerbahçea, protivnika u play-off utakmici za Ligu prvaka, za hakiranje klupske stranice i prijetnje nasiljem.

23.8.2012.
15:39
VOYO logo

U prvoj utakmici posljednjeg pretkola Lige prvaka Dinamo je u Moskvi slavio protiv Fenerbahçea 2-1, a navijači domaćeg sastava su se za vrijeme utakmice zamjerili gostujućim kada su spalili portret prvog predsjednika moderne Turske - Mustafe Kemala Atatürka. "Otac svih Turaka", kako ga nazivaju diljem Turske, ima status nacionalnog simbola, a njegovi portreti i slike vise na zidovima velike većine domaćinstava i državnih ustanova u cijeloj državi.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xsyvqq Službene novine ruske vlade objavile su tekst u kojem optužuju navijače Fenerbahçea da su u noći s utorka na srijedu provalili na internetsku stranicu moskovskog kluba i ostavili poruku: "Nećemo dopustiti da zločin prođe nekažnjeno!". Spartak iduće srijede gostuje u Istanbulu, a navijačima Spartaka savjetovano je da ne putuju u Tursku. Pobjednik ovog susreta izborit će nastup u skupini najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja u Europi - Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo