NAVIJAČI SOUTHAMPTONA PJEVALI BOLESNE PJESME IGRAČIMA SPURSA: / Čeka ih drastična kazna zbog ovog sramotnog ispada

Image
Foto: AFP

Dogodi se s vremena na vrijeme da nogomet bude zasjenjen događanjima na tribinama

10.3.2019.
10:21
AFP
VOYO logo

Southampton je jučer pred svojim navijačima zaostatak od jednog gola protiv Tottenhama pretvorio u pobjedu kojom je povećao izglede za opstanak u engleskoj Premier ligi. Tottenham je u Southamptonu vodio od 26. minute pogotkom Harryja Kanea.

Točno 50 minuta poslije FrancuzValery iskoristio smušenost gostujuće obrane za izjednačujući pogodak, da bi u 81. minuti odlično izvedenim slobodnim udarcem James Ward-Prowse donio pobjedu Southamptonu koji je sa 30 bodova na 16. mjestu, dva boda ispred Cardiffa koji je na 18. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna je neminovna

Ipak da veliki preokret njihove ekipe ne bude glavna tema, pobrinuli su se navijači Sotona koji su pjevali zaista bolesne pjesme. Nekoliko navijača Southamptona skandiralo je povike upućene navijačima Tottenhama, a koji su bili inspirirani holokaustom. Glavni razlog toga leži u tome što se za Tottenham tvrdi da je židovski klub.

Novinar Sunday Timesa navodi kako su u 10. minuti domaći navijači počeli sa sramotnim skandiranjem. "Spursi su na putu u Auschwitz, Hitler će ih ponovo ugušiti", skandirali su domaći navijači pa nastavili: "Dobri stari Tottenham, sve što im fali je dim". Nije poznato kakva kazna čeka Southampton zbog ovih sramotnih ispada, ali sigurno je da neće proći nekažnjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo