NAVIJAČI REALA NE ŽELE POGBU, VEĆ AJAXOVOG 'UBOJICU': / Modrićeva pozicija njegovim je dolaskom ugrožena

Image
Foto: AFP, Jeroen PUTMANS / ANP

Nizozemski mladić pokazao je ove sezone u Ligi prvaka da je spreman igrati na vrlo visokoj razini. Ajax mu polako postaje, uz dužno poštovanje, premali klub

28.6.2019.
9:51
AFP, Jeroen PUTMANS / ANP
VOYO logo

Nakon što su zgotovili najveći transfer ovog ljeta, Real Madrid ne prestaje tražiti nova pojačanja koja bi ih dovela do statusa opasnog pretendenta na sve titule do kojih teoretski mogu doći.

Eden Hazard i Luka Jović su tu i napad je značajno pojačan. A kako i ne bi bio kad su za belgijskog majstora platili 100 milijuna eura. Obranu će pojačati Eder Militao i Mendy, dok u veznom redu žele dovesti Zidaneovog sunarodnjaka i definitovno jednog od najpotentnijih veznjaka svijeta Paula Pogbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJBOLJI HRVATSKI MENADŽER OTKRIO BOBANOVE PLANOVE: /

'Bit će ovo zanimljivo ljeto za hrvatske nogometaše...'

Image
NAJBOLJI HRVATSKI MENADŽER OTKRIO BOBANOVE PLANOVE: /

'Bit će ovo zanimljivo ljeto za hrvatske nogometaše...'

No, pregovori su malo usporeni i izgleda da da je taj dogovor još uvijek jako daleko od ostvarenja. Zato je Real, kako piše španjolska Marca, bacio oko na jeftinije, a možda i bolje rješenje. Njegovo je ime Donny van de Beek.

Rekonstrukcija veznog reda

Nizozemski mladić pokazao je ove sezone u Ligi prvaka da je spreman igrati na vrlo visokoj razini. Ajax mu polako postaje, uz dužno poštovanje, premali klub. Još ako uzmemo u obzir da su njegovi najbolji suigrači Frankie De Jong i Matthijs De Ligt spakirali kofere, Van De Beek će s Ajaxom teško do same završnice Lige prvaka kao prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njime bi navijači Reala bili zadovoljniji nego dovođenjem Pogbe, bar su tako svoje mišnjenje izrazili u anketi Marce.

Ako Nizozemac zaista stigne na Santiago Bernabeu, značit će to sigurno rekonstrukciju sredine terena Kraljevskog kluba u kojoj već godinama vrlo uspješno "operira" trio Modrić-Kroos-Casemiro. Brazilčeva pozicija je sigurna jer Van De Beek nije defenzivni veznjak, već centralni ili ofenzivni, što u opasnost stavlja Luku Modrića i Tonija Kroosa koji će dobiti vrlol ozbiljnu konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo