Dramatični apel: 'Spasimo Matea Kovačića!'

Mateo Kovačić ove sezone nije u milosti trenera Intera Waltera Mazzarrija, pa su navijači slavnog kluba uputili dramatičan apel za spas hrvatskog reprezentativca.

9.4.2014.
10:15
VOYO logo

Navijači Intera sve glasnije izražavaju nezadovoljstvo limitiranom minutažom za Matea Kovačića, a u utorak su se ispred trening centra Intera okupili navijači koji su istaknuli transparent podrške hrvatskom veznjaku.

Legendarni igrač Intera i talijanske reprezentacije Sandro Mazzola složio se kako Kovačić igra premalo, no isto tako ostavlja odluku Mazzarriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da Mateo igra premalo, ali teško je procijeniti zašto je tako ako nemate uvid u treninge. Isto tako lakše je u igru postaviti mladog igrača ukoliko imate dobar rezultat i igrate dobro nego ako je suprotno. Sve ovisi o karakteru igrača. Ukoliko je igrač kvalitetan, dat će svoj doprinos bez obzira na vrijeme koje je proveo u igri", tvrdi Mazzola.

"Mazzarri, barem kada je sve riješeno#spasimo Kovačića", ironično je stajalo na transparentu koji su donijeli navijači, a Walter Mazzarri nije komentirao njihovu želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo