NAVIJAČI PRIREDILI DIRLJIV DOČEK MIHAJLOVIĆU: / Cijela Italija je uz njega; 'Prejak si ti, Siniša, ovo će proći'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Navijači Siniši Mihajloviću pružili podršku nakon objave bolesti

14.7.2019.
10:00
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Bivši proslavljeni srpski nogometaš, sad trener talijanskog prvoligaša Bologne s kojom je nedavno potpisao novi ugovor nakon što je izborio ostanak u Serie A Siniša Mihajlović, u subotu je šokirao nogometni svijet objavio je da boluje od akutne leukemije, ali i kako se neće ostaviti posla, iako mu to, zbog agresivnosti terapije, ozbiljnosti situacije i težine bolesti, liječnici i savjetovali.

Image
SINIŠA MIHAJLOVIĆ PREKIDA KARIJERU ZBOG TEŠKE BOLESTI? /

Šokantna vijest iz Italije

Image
SINIŠA MIHAJLOVIĆ PREKIDA KARIJERU ZBOG TEŠKE BOLESTI? /

Šokantna vijest iz Italije

Navijači ga okupirali nakon emotivne presice

Kako bi mu dali podršku u ovoj teškoj situaciji za njega i njegovu obitelj, navijači Bologne nakon jučerašnje emotivne press konferencije okupirali i pokazali mu kako su uz njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poštujem bolest, ali pogledat ću ju ravno u oči'

"Kada sam dobio tu vijest, sjedio sam u kući dva dana i plakao. Lagao sam i ženi na dan pretraga i rekao joj da imam groznicu. Život mi je prolazio pred očima. Poštujem bolest, ali suprotstavit ću joj se, kao što sam uvijek u životu činio, pogledati ju ravno u oči, kao i uvijek. Jedva čekam da počnem borbu za svoje zdravlje. Agresivno je, ali nije nepobjedivo. Objasnio sam svojim igračima da ću se boriti da pobijedim kao što sam učio njih da rade na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je suza. Pobijedit ću za svoju obitelj, djecu, sve koji me vole. Ne plačem jer se bojim, poštujem bolest, ali borit ću se", kazao je Siniša Mihajlović na presici na kojoj je i sportski direktor Bologne Walter Sabatini demantirao nagađanja da će Mihajlović prekinuti karijeru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje trener Bologne

“Trener je pokazao veliku hrabrost kada je zakazao konferenciju za novinare. Ovdje smo kako bi ga podržali. Vlasnici kluba, obitelj Saputo je doputovala iz Montreala kako bi mu pružila podršku. Bit ćemo uz njega bez obzira na sve, ali mogu vam reći da se ništa neće dogoditi jer je ovaj čovjek nevjerojatno jak,” kazao je Sabatini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, poruke podrške Siniši Mihajloviću stizale su sa svih strana, u nedjelju su i talijanska Gazzetta, i Corriere i Tuttosport s istim porukama optimizma osvanule na svojim naslovnicama. Prvi je javno svoju 100%-nu podršku objavio Mihajlovićev veliki prijatelj, talijanski izbornik Roberto Mancini.

"Prejak si ti, Siniša. Ovo će proći i samo te ojačati", napisao je Mancini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na trenersku klupu sjeo ovog proljeća

Vrijedi spomenuti i kako je Miha na trenersku klupu Bologne sjeo ovog proljeća, a taj je klub vodio već 2008/09. Međutim, u međuvremenu je radio u još pet talijanskih klubova i tako stjecao svoje trenersko znanje. Također, prije Bologne 2018. godine potpisao je s portugalskim Sportingom iz Lisabona, ali je devet dana kasnije smijenjen jer se promijenila uprava. No na popisu osvojenih trofeja ima samo one koje je osvojio kao igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljeni nogometaš Vojvodine, Crvene Zvezde i reprezentacije Jugoslavije

Siniša Mihajlović bivši je poznati nogometaš, prvo Vojvodine, a onda i Crvene zvezde u kojoj se proslavio i rimskog Lazija gdje je stekao svoj veći ugled, Mihajlović je 2006. počeo trenersku karijeru tijekom koje je vodio reprezentaciju Srbije, nešto kratko lisabonski Sporting dok mu je talijanska Bologna, u koju se vratio nakon deset godina, biio čak sedmi trenerski posao u Italiji. Rođen je u Vukovaru, a odrastao u Borovu Naselju. Za bivšu Jugoslaviju u 12 je godina odigrao preko 60 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo