NAVIJAČI PONOVNO IZBIJAJU NOVAC IZ HAJDUKOVE BLAGAJNE: / Stigle nove kazne zbog nereda na derbiju s Dinamom

Image
Foto: PIXSELL

Identičnu novčanu kaznu Hajduk je dobio i u ponedjeljak zbog ponašanja dijela navijača na Poljudu na utakmici protiv Cibalije

25.4.2018.
15:37
PIXSELL
VOYO logo

Alan Klakočer, disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 31. kola HT Prve lige.

Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 70.000 kuna zbog zapaljenih 42 baklje, 14 dimnih bombi i osam topovskih udara, a ubacivane su i sejdalice i upaljači u ograđeni dio igrališta na utakmici Hajduk-Dinamo. Identičnu novčanu kaznu Hajduk je dobio i u ponedjeljak zbog ponašanja dijela navijača na Poljudu na utakmici protiv Cibalije sredinom prošlog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Marić iz Osijeka i Cibalijin Luka Muženjak isključeni su zbog dva žuta kartona na utakmicama Rijeka-Osijek i Cibalia-Slaven Belupo te su kažnjeni s po jednom utakmicom zabrane igranja i po 3.000 kuna novčane kazne.

NK Istra 1961 mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja na utakmici Lokomotiva-Istra 1961 kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (7 žutih kartona), stoji na stranicama lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo