VIDEO: / Ne postoje riječi kojima bismo mogli utješiti obitelj

Nogometni svijet ponovno tuguje. Šok i nevjerica zbog još smrti mladog Alena Pamića. Neutješnoj obitelji i suigračima koji su prekinuli pripreme na Rogli, stižu brojne poruke sućuti.

22.6.2013.
16:56
VOYO logo

Od ranije je imao problema sa srcem, zbog čega se nekoliko puta rušio na travnjaku, a posljednji put na utakmici Istre i Lokomotive nakon čega se više nije vratio na terene. Obavio je brojne preglede, svi nalazi su bili u redu.

U karijeri je igrao za Karlovac i Rijeku, te belgijski Standard u kojem su se i pojavili prvi problemi. Neutješnoj obitelji i suigračima koji su prekinuli pripreme na Rogli, stižu brojne poruke sućuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a Davor Šuker izrazio je duboku sućut u ime Saveza i cijele nogometne zajednice poručivši kako se radi o nenadoknadivom gubitku te kako su u mislima s obitelji, a sućut je izrazila i Uprava, stožer te igrači Dinama, u kojem igra Alenov mlađi brat Zvonko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su saznali tragičnu vijest, navijači Istre počeli su polagati svijeće i vijence na travnjak Aldo Drosina i tako odali počast tragično preminulom nogometašu.

Posljednji ispraćaj bit će u nedjelju u 17 sati Žminju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'2013. godina donijela nam je previše bolnih odlazaka, a posebno je teško kada se radi o mladim nogometašima. Ne postoje riječi kojima bismo mogli utješiti obitelj koja se u velikoj mjeri posvetila upravo nogometu, no znajte da je hrvatska nogometna obitelj uz Vas.

U ime Hrvatskog nogometnog saveza i cijele nogometne zajednice, izražavam duboku sućut ocu Igoru i cijeloj obitelji Alena Pamića zbog ovog nenadoknadivog gubitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naše misli su s Vama Od srca Vaš, Davor Šuker Predsjednik HNS-a'

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo