ZAMJERAJU MU / Navijači nakon ispadanja iz Lige prvaka prstom upiru u Bišćana

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

akon utakmice bacili smo pogleda na komentare navijača ispod Dinamovih objava na društvenih mreža

19.8.2023.
23:12
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama ispustili su u sučevom dodatku plasman u doigravanje za Ligu prvaka, kad su primili dva pogotka čime je AEK izjednačio na 2-2 i tako se plasirao u zadnje kolo kvalifikacija za elitno europsko klupsko natjecanje.

Image
KAKVA DRAMA /

Vida golom u 100. minuti srušio snove Dinama o Ligi prvaka

Image
KAKVA DRAMA /

Vida golom u 100. minuti srušio snove Dinama o Ligi prvaka

Josip Šutalo je doveo Dinamo u vodstvo u drugoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena, kad je prvi bio na odbijenoj lopti i iz neposredne blizine ju poslao u mrežu. U 65. minuti Dinamovu je prednost udvostručio Robert Ljubičić kad je sa sedam-osam metara svladao domaćeg vratara Stankovića, a nakon sjajnog dodavanja Brune Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do druge minute sučevog dodatka Dinamo je imao rezultat za nastavak puta prema Ligi prvaka, kad je uslijedio veliki preokret. Prvo je domaći kapetan Sergio Araujo smanjio na 2-1, što je utakmicu vodilo u produžetak. No, u desetoj minuti dodatka za domaću je momčad dosuđen kazneni udarac. Livaković je obranio udarac Levija Garcije, ali je prvi na odbijenoj lopti bio Domagoj Vida i glavom ju poslao u mrežu za konačnih 2-2 i plasman AEK-a u doigravanje za Ligu prvaka.

Dinamo će svoj europski put nastaviti u Europskoj ligi, gdje će za plasman u grupnu fazu u četvrtak, 24. kolovoza, igrati prvu utakmicu protiv praške Sparte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice bacili smo pogleda na komentare navijača ispod Dinamovih objava na društvenih mreža. Donosimo one najzanimljivije:

"Bišćan jos jednom dokazao da je klasa! 100 minita, jedna zamjena. Bravo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke na izvrsnoj borbi. Bravo Dinamo."

"Praktično, VAR i mali psihološki pad odredio tijek svega, po meni Dinamo je klasa za ovaj AEK. Pozdrav svima iz Slavonije od navijača NK Osijeka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Bišćan ne da ostavku danas, mislim da bi mu je trebalo uručiti! Katastrofa od igre. Igramo kao da čuvamo rezultat iz prve tekme. Žao mi je što moram reći da mi je baš drago kaj smo ispali. Jer ovo je stvarno žalosno kak smo odigrali!"

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo