MOGLO BI BITI RUŽNO /

Navijači Istre žestoko odgovorili treneru: 'Provocira umjesto da sluša ljude koji putuju 400km'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

'Umjesto da sasluša kritike, trener je nastavio s provokacijama i svađanjem'

28.9.2024.
17:16
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Utakmicu 8. kola HNL-a između Šibenika i Istre 1961 (0-0) na Šubićevcu obilježio je i novi sukob trenera gostiju Paola Tramezzanija i navijača Istre okupljenih pod nazivom Demoni. Još nakon domaćeg poraza od Lokomotive padale su teške riječi od strane navijača prema treneru, a požalio se i sam Tramezzani nakon tog susreta.

Image
UNUTARNJI DEMONI /

Novi sukob trenera i navijača Istre: Tramezzani žestoko krenuo prema tribini, reagirala policija

Image
UNUTARNJI DEMONI /

Novi sukob trenera i navijača Istre: Tramezzani žestoko krenuo prema tribini, reagirala policija

Nakon susreta na Šubićevcu bilo je očito kako se stvari nisu riješile jer je ponovno došlo do sukoba. Tramezzani je došao do tribine i žestoko gestikulirao, a umiješala se i policija koja je smirila eskalaciju sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači istarskog kluba sada su se oglasili i iznijeli svoju stranu priče, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Poštovani navijači Istre i prijatelji našeg kluba, jučer smo na gostujućoj utakmici u Šibeniku svjedočili situaciji koja zahtijeva našu reakciju povodom nedopustivog ponašanja trenera Istre 1961. Trener koji je prošlu sezonu ostvario veliku povezanost s tribinom i koji je jedini u nazad 20 godina doživio skandiranje navijača, jučer je svojim ponašanjem zaslužio da ostane bez imena u ovom proglasu. Naime, na jedan povik s tribina ("cambio"), upućen s namjerom da se umiri nervozni Blagojević, koji je već imao žuti karton, trener je odgovorio uvredama i pozivima na obračun. Ova opaska pokazala se iznimno značajnom samo tri minute kasnije, kada je Blagojević zaradio drugi žuti karton i napustio igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju utakmice, pokušali smo mu ukazati na neprihvatljivost takvog ponašanja, posebno prema ljudima koji su na radni dan putovali više od 400 kilometara kako bi podržali naš tim. Međutim, umjesto da sasluša kritike, trener je nastavio s provokacijama i svađanjem. Ako dotični trener smatra da njegovo mjesto nije u našem klubu, želimo da to kaže otvoreno i iskreno, a ne da se najvjernije navijače koristi kao alibi za svoje postupke. Zato, pozivamo sve članove naše navijačke zajednice da ostanu jedinstveni i da zajedno tražimo bolje sutra za naš klub. Naša strast i predanost klubu ne smiju biti narušeni neprimjerenim ponašanjem pojedinaca", stoji u objavi Demona.

POGLEDAJTE VIDEO: Mali princ ujahao u Moskvu: Rusi Pjaniću neke stvari nisu zaboravili, ovaj se pravdao

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo