OVO ĆE IM ZAPAMTITI / Navijači Hajduka poslije ključne utakmice zatrpali stranice HNK Šibenika: 'Sve će vam se vratit brzo i s kamatama'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hajdukovci nisu zamjerili svojim igračima izostanak titule, ali tako blagi nisu bili prema Šibenčanima

16.5.2022.
22:26
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u pretposljednjem kolu HNL-a ostao bez nade da će doći do titule prvaka Hrvatske. Dinamo je pobijedio Šibenik na Šubićevcu s 0:2 te odmaknuo Bilima na nedostižna četiri boda prednosti prije zadnjeg kola i derbija na Maksimiru.

Splićani su usprkos tome napravili veliki napredak u odnosu na prijašnje sezone te nakon deset godina osigurali drugo mjesto u prvenstvu ispred Rijeke i Osijeka, a još ih čeka i poljudska bitka s kvarnerskim rivalima u finalu Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači splitskog kluba nisu krili razočarenje rezultatom iz Šibenika, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama ništa ne zamjeraju svojim igračima. Čak što više, većina ih ističe ponos predstavama ove godine i može se reći da hajdučki navijački puk zrači optimizmom kakvog godinama nismo vidjeli u ovom dijelu sezone.

Image
slavilo se do jutra /

Ludnica u Dinamovom busu: Pogledajte kako Modri dozivaju bivšeg suigrača

Image
slavilo se do jutra /

Ludnica u Dinamovom busu: Pogledajte kako Modri dozivaju bivšeg suigrača

'Sad u Zagreb i pobijedit prvaka'

"Za mene ove godine prvaci… takvu euforiju i nadu su nam dali, da bi bio glupan i rekao da sam nesretan. Sretan sam i te kako, samo ovako treba nastaviti i ne posustajati. Livaja je tu, Krova je tu, ajmo Niko ovo ljeto dovedi par imena", piše jedan od navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ok, čestitka prvaku, sad lipo u Zagreb i pobijedit prvaka da svate da je Hajduk bolji u balunu šta su dokazali kroz ovu sezonu. Uzest kup i u Europi pokazat moć Hajduka", poručuje drugi.

Image

"Želim vam svima još dva slavlja na kraju sezone", zaključuje treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo rekli, nisu zamjerili svojim igračima izostanak titule, ali tako blagi nisu bili prema Šibenčanima.

'Funcuti su danas navijali protiv svog kluba ...'

Tijekom dvoboja Šibenika i Dinama te nakon istoga navijači Majstora s mora okupirali su stranice kluba sa Šubićevca i osuli tešku paljbu na 'odmetnuti' dalmatinski grad i klub. Šibenčanima su zamjerili prijateljske odnose s klubom iz metropole i navijanje upućeno kontra Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajd što su svi manje-više navijali za GNK. Nije mi jasno kako dozvolite ili čak i sami pjevate ubij tovara usred Dalmacije? Za BBB su svi Dalmatinci tovari. Nadate se pomoći od GNK-a u sljedećim sezonama? A ovo je bila prijateljska utakmica", ističe komentator jedan od paradoksa s tribina Šubićevca.

Image

"Sramota ste cijele Dalmacije…od navijača do nekih igrača… 10 komada vam treba dati Hajduk kad dođete na Poljud…", poručuju im Torcidaši

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Funcuti su danas navijali protiv svog kluba kako bi smanjili komplekse…jado jadna Hajduk je za sve vas veličina, religija, pojam za strast, ljubav, bol… biti navijač Hajduka je nešto neopisivo i svi mu zavide na tome, ali na ovaj način kako su Šibenčani dočekali BBB na rivi i po gradu i na kraju s njima navijali protiv svog kluba…sramota…sve će vam se vratit brzo i s kamatama", samo su neki od komentara ljubitelja Hajduka na stranicama HNK Šibenik.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo