ŽESTOKE REAKCIJE / Navijači Hajduka divljaju na Fejsu. Pogledajte kako komentarima uništavaju svoj klub i ekipu: 'S tim igračem treba raskinuti ugovor'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Nakon utakmice uslijedile su žestoke reakcije navijača Hajduka na službenom Facebooku kluba

29.8.2022.
8:07
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 7. kola HNL-a Osijek je na svom terenu svladao Hajduk sa 2-1 (2-0). Osijek je poveo sa 2-0 u prvom poluvremenu golovima Marina Leovca (23) i Diona Drene Belje (41-11m), a u nastavku je Hajduk smanjio preko Marka Livaje (73-11m).

Osječani su do prve prvenstvene pobjede nakon gotovo mjesec i pol dana i 1. kola kada su bili uspješniji od Gorice stigli na krilima mađarskog veznjaka Laszla Kleinheislera koji je bio najzaslužniji za oba pogotka iako se nije upisao u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Osijek je skočio sa 10. na peto mjesto s osam bodova, dok je Hajduk ostao treći s devet bodova i dvije utakmice manje. Na čelu je Dinamo sa 19 bodova, pet manje ima drugi Slaven Belupo.

Nakon utakmice uslijedile su žestoke reakcije navijača Hajduka na službenom Facebooku kluba. Navijači nisu štedjeli niti igrače niti upravu, a zapravo su na udaru bili svi osim Marka Livaje koji je ovu utakmicu igrao na dan kada mu je u teškoj prometnoj nesreći poginuo otac. Izdvojit ćemo samo neke od najžešćih komentara...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari navijača

"Vidite kako smo mi dobar klub. Osijek nikad gori i s nikad manje samopouzdanja i mi im uletimo i popravimo cilu situaciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Biti navijač Hajduka je zona devetog kruga pakla. Je*eš mi sve ako nije… 17 godina ovo već traje! Ljudi, ovo je previše."

"Biuka prodat, Kaliniću raskid ugovora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada igramo s Rijekom? Da i njih izvučemo iz ponora."

"Hajduk je zadnji put bio prvak dok sam išao u osnovnu školu. Sad sam pred ženidbom, kako je krenulo, prije ću doživjeti zlatni pir nego da budemo prvaci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit navijač Hajduka znači dobiti kilu, giht, astmu, visoki tlak, tjeskobu, depresiju i još 116 dijagnoza, tako da titulu moremo slavit samo na drugom svitu."

"I s punom boljom igrom su treneri dobivali otkaze! Bez ideje, sve na silu nabij pa trči! Nikad jača ekipa, nikad lošija igra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tragedija, vezni red ne postoji, a Krovinović ko da medicinku od pet kila nabija pa ne može dignit je*eni balun."

"Nema više one atmosfere kao lani. Nešto se događa, nije to ona ista momčad koja gine jedan za drugog."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo