NAVIJAČI ENGLESKOG VELIKANA ZAZIVAJU KOVAČA I BILIĆA: / Pokrenuli kapmanju na Twitteru - 'Dovedite nam nekog od njih dvojice'

Image
Foto: Profimedia

Pojedinci spominju i Niku Kovača, koji je trenutno bez posla, za razliku od Slavena Bilića koji radi izvrsno u WBA-u

28.12.2019.
23:12
Profimedia
VOYO logo

Engleski nogometni prvoligaš West Ham United otpustio je u subotu menadžera Manuela Pellegrinija neposredno nakon 1-2 (1-1) domaćeg poraza od Leicester Cityja u susretu 20. kola Premier lige.

"S velikim razočaranjem smo morali donijeti ovu odluku. Manuel je džentlmen i bilo je zadovoljstvo raditi s osobom takvog kalibra, ali postalo je jasno kako je potrebna promjena kako bi se klub vratio ukorak s ovosezonskim ambicijama", objavio jedan od predsjednika kluba David Sullivan. Pellegrini je na klupu West Hama stigao početkom sezone 2018/19. Prošle sezone momčad je zauzela 10. mjesto u premier ligi, no na polovici ove sezone nalazi se na 17. mjestu sa 19 bodova iz isto toliko susreta, samo bod manje ima 18. Aston Villa koja s nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Anthony Devlin / PA Images / Profimedia
Image
Foto: Anthony Devlin / PA Images / Profimedia

West Bromwich Albion manager Slaven Bilic during the Sky Bet Championship match at St Andrew's Trillion Trophy Stadium, Birmingham., Image: 488067340, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line:

Žele Bilića

Društvene mreže već su sada zatrpane prijedlozima za Pellegrinijeva nasljednika. Engleski mediji nagađaju kako bi to mogao biti bivši trener Čekičara, David Moyes, priča se i o Rafi Benitezu, ali na Twitteru navijači zazivaju Slavena Bilića koji je u posljednjih deset godina napravio najbolji posao s West Hamom. Pojedinci spominju i bivšeg trenera Bayerna Niku Kovača, koji je trenutno bez posla, za razliku od Slavena Bilića koji radi izvrsno u WBA-u.

"Vratite Slavena Bilića", "Ako ikoga planiraju vratiti neka to bude Bilić", "Nije mi jasno zašto su uopće tjerali Bilića", "Prihvatljivi su Kovač, Bilić i Benitez. Moyes nikako", samo su neki od komentara na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo