VATRENI SE SELI NA OTOK? / Navijači engleskog velikana sanjaju o dolasku Hrvata, već su složili sastav s njim u prvih 11, izgleda zastrašujuće

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Brozoviću ugovor s Interom istječe u ljeto 2022.

4.7.2021.
16:18
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Talijanski list Corriere dello Sport objavio je uoči početka Eura kako Simone Inzaghi ključnu ulogu u Interu želi dati hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću, koji se tijekom posljednjih mjeseci često spominjao kao jedan od igrača koje Nerazzurri namjeravaju prodati ovoga ljeta.

Image
NEMILOSRDNA STATISTIKA /

Jedan hrvatski reprezentativac najlošiji je igrač na cijelom Europskom prvenstvu

Vatrenom ugovor istječe za godinu dana te velikani imaju priliku dobiti ga nešto povoljnije, a Interu je ovo možda i posljednja prilika da na njemu zarade nešto ozbiljniji novac ako igrač ne želi produžiti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski Sport objavio je kako Barcelona traga za veznjakom te da je jedno od imena na njihovu popisu upravo hrvatskog reprezentativca. Navode kako je Brozović već odbio Interove pokušaje da ga vežu novim ugorovom te da igrač traga za novim izazovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lani je bio jedan od ključnih igrača Atonija Contea", podsjećaju.

Talijanska La Repubblica pak također naglašava kako su pregovori između Intera i Brozovića na čekanju te navode kako interes za njega osim katalonskog diva pokazuje Manchester United. Dodaju i da su ta dva kluba spremna za njega ponuditi 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta je vijest odjeknula na Otoku i navijači kluba za koji nikada niti jedan Hrvat nije nastupao već maštaju o tome kako bi izgledala postava s vatrenim u veznom redu. Pa, iz priloženog se može vidjeti da bi izgledala i više nego zastrašujuće s Pogbom i Fernandesom u veznom redu te u napadu sa Sanchom, Rashfordom i Cavanijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo