REAKCIJE SU BRUTALNE / Navijači divljaju nakon blijedog izdanja Dinama u Europa ligi. Posebno su se okomili na jednog čovjeka

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ovaj remi Dinama, kao niti blijedo izdanje na terenu, nisu baš najbolje sjeli navijačima

25.11.2021.
22:27
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 5. kola H skupine Europske lige Dinamo je na stadionu Maksimir odigrao 1-1 protiv Genka osiguravši "europsko proljeće". Međutim, tek će nakon posljednjeg kola biti poznato hoće li "Modri" nastaviti svoj europski put u Europskoj ligi ili sele u Konferencijsku ligu.

Nakon današnjeg remija, "Modri" bi za potvrdu drugog mjesta, što osigurava play-off Europske lige u zadnjem kolu 9. prosinca morali uzeti barem bod West Hamu u Londonu ili se nadati da Genk kod kuće neće pobijediti Rapid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bez obzira na ishod zadnjeg kola hrvatski prvak je osigurao najmanje treće mjesto i proljeće u Konferencijskoj ligi. Dinamo je poveo u 35. minuti golom Luke Menala, a izjednačio je u posljednjim trenucima prvog dijela Ike Ugbo.

Image
UTAKMICA ODLUKE /

Zavirite na Maksimir i pogledajte kako izgleda borba nogometaša Dinama s Genkom za proljeće u Europi

Image
UTAKMICA ODLUKE /

Zavirite na Maksimir i pogledajte kako izgleda borba nogometaša Dinama s Genkom za proljeće u Europi

Brutalne reakcije navijača

Ovaj remi Dinama, kao niti blijedo izdanje na terenu, nisu baš najbolje sjeli navijačima čije su reakcije na društvenim mrežama podosta brutalne. Izdvojit ćemo samo neke od komentara ispod objave na Dinamovoj službenoj Facebook-stranici. Navijači su se posebno okomili na trenera Dinama, Damira Krznara, ali nisu štedjeli niti neke igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iscrpilo me ovo…Izgledalo mi je da ćemo izgubiti, izmjene prilično čudne, pretrčali su nas, strah me za HNL ove sezone. Ne izgledamo već dugo kao ekipa koja može pobijediti dvije u nizu".

"Kvocijent inteligencije Amera Gojaka koji u 94. minuti ide radit faul na 20 metara…pa daj odi sam iz Dinama i učini nam uslugu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ne znam šta se mora dogodit da Tolić dobije neke minute. Odjednom i Bulat ulazi prije njega, smiješno Damire moj smiješno. Odi molim te nemoj mučit ni sebe ni nas jer ćemo svi imati frizuru kao ti uskoro".

"Znači ja dugo nisam gledao nešto ovako jadno. Sramota me. Bez okusa i mirisa... Bljutavo. Negledljivo. Ziheraški. Kukavički. Bezidejno. Beskrvno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krznar ostani, ori se s tribina… Poljuda, Rujevice i Gradskog vrta".

"Užasna taktika i priprema utakmice. Napucavanje Teophila na napadače? Igranje na neriješeno i nadati se kako će se WH zaj… u Londonu? Koliko kredita još ima? Izgleda kako igrači nemaju blage veze što bi trebali raditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jad i bijeda od igre, od trenera, od zalaganja, taktike… Užas kako negledljivo. Dajte vise dopeljajte trenera sa znanjem, vizijom, svaka čast Krznaru, ali pomoćnik trenera je za njega plafon".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo