NAVIJAČI DINAMA NAPALI MARINA BRBIĆA I BRUTALNO GA IZVRIJEĐALI: / Pogledajte kako je predsjednik Hajduka reagirao na njihove provokacije

Image
Foto: Screenshot/Dalmatinski portal

Na ljestvici vodi Dinamo sa 76 bodova, Osijek na drugom mjestu ima 62 boda, Lokomotiva je treća sa 61 bodom. Slijede Rijeka (58), Hajduk (57)...

13.7.2020.
7:19
Screenshot/Dalmatinski portal
VOYO logo

Nakon dva poraza u nizu i četiri u posljednjih pet kola, Hajduk nije mogao poželjeti bolje mjesto od prekida crne serije od stadiona Maksimir. U sjajnom derbiju 34. kola Prve HNL Hajduk je pobijedio Dinamo s 3-2.

Kako javlja Dalmatinski portal, nakon trčećeg gola Bijelih uslijedilo je veliko veselje u loži Hajduka. Također, dodaju da je bilo vrijeđanja od strane dinamovaca, na štop je Hajdukov predsjednik Marin Brbić odgovorio poljupcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to odličan i sadržajan derbi u kojem je Dinamo vodio 1-0 i 2-1, ali je Hajduk ipak uspio okrenuti rezultat. Golove za Dinamo zabili su Luka Ivanušec (13), Mislav Oršić (61), dok su strijelci za goste bili Mario Čuić (31, 82) i Theophile-Catherine (86-ag). Dodajmo kako je Mijo Cakltaš promašio kazneni udarac za Hajduk u 22. minuti promašivši cijeli gol, dok je Dinamo od 45. minute igrao bez isključenog Amera Gojaka. Dinamo i Hajduk su najveći hrvatski derbi dočekali narušene atmosfera zbog serije loših rezultata. Međutim, 'modri' se mogu utješiti činjenicom da su osigurali naslov prvaka, dok je Hajduk osigurao Europu, ali je daleko od željenog drugog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo