NAVIJAČI BRONDBYJA LJUTI NA UEFU! U Splitu ih čeka pakao, ali ne samo zbog visokih temperatura: / 'Doveli ste nas u tešku situaciju'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Navijači Brondbyja ljuti su što je Uefa u posljednji trenutak smanjila kaznu Hajduku i svoje su nezadovoljstvo iskazali na internetu.

2.8.2017.
21:42
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Krovnoj europskoj nogometnoj organizaciji zamjeraju što je smanjila kaznu Hajduku samo tri dana prije utakmice jer Brondbyjevi navijači nisu uspjeli u tako kratkom roku organizirati putovanje u Split na uzvratni susret dok će Hajduk iza sebe imati pune tribine i sjajnu atmosferu koje se pribojavaju Danci, koje je u Splitu u srijedu dočekala temperatura od 35 stupnjeva.

TRENER BRONDBYJA O SMANJENJU KAZNE HAJDUKU: ‘Ako nisu postupili prema pravilima neka razmisle o tome’

Priznali su da ih je šokirala vrućina nakon ugodnih +20 kod kuće. Što se tiče Danskih navijača, oni su putem interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom priopćenju ističu kako ih je iznenadna odluka Uefe u ponedjeljak kasno navečer iznenadila i dovela u tešku situaciju za organizaciju gostovanja, ali kako su se ipak snašli i prisustvovat će susretu. Iako, u puno manjoj brojci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je u Kopenhagenu uoči prvog susreta ova dva sastava bilo nereda. Domaći huligani napali su pristalice Hajduka koji još nisu bili na tribini, uglavnom su to bili hajdukovci iz inozemstva uz Torcidine prijatelje iz Poljske, Torcidu Gornik iz Zabrzea. Sad će Torcida u Splitu htjeti vratiti istom mjerom gostima iz Danske, samo pitanje je hoće li uopće i imati adekvatnog "partnera za ples" zbog spomenute iznenadne odluke Uefe. Danski huligani koji bi inače išli put Dalmacije, sad će susret pratiti preko televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo