'Juda' im uništio spektakl s Realom i prije početka

Dok je bavarski dio Njemačke u euforiji zbog pobjede Bayerna nad Barcelonom, malo sjevernije vlada potpuni šok i nevjerica.

24.4.2013.
17:08
VOYO logo

Naime, nakon što je isplivala informacija kako će ponajbolji igrač dortmunske Borussije Mario Götze na ljeto prijeći u ljutitog rivala Bayern, navijači ne prestaju s protestiranjem.

Iako se večeras na Westfalen Areni igra prvi susret polufinala Lige prvaka protiv Reala, to ih nimalo ne zaokuplja nego su započeli s masovnim folklornim paljenjem i gaženjem dresova "Jude" i "izdajice" Götzea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uništio nam je utakmicu i ukrao nam sve snove. Ne znam kako će se ljudi večeras ponašati prema njemu, to je individualna odluka svakog od njih. Znam samo da je upropastio jednu od najljepših noći u Borussijinoj povijesti", rekao je jedan navijač Borussije za Marcu uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Götzeov Facebook fan-page zatrpan je pogrdnim riječima i uvredama koje administratori niti ne stignu obrisati kolikom brzinom se ispisuju, a treninge njemačke momčadi su za svaki slučaj pratili i policajci u civilu.

A Real je posljednji trening uoči odlaska na stadion odradio u dvorištu svog hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trening se sastojao od istezanja i laganog preznojavanja, na njemu je bio i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

No, on neće započeti utakmicu protiv njemačke momčadi, ako portugalski trener Jose Mourinho ostane dosljedan sastavu koji je izrecitirao još u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Mourinhovim riječima, od starta će igrati Diego Lopez, Sergio Ramos, Varane, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo i Higuain.

Recimo i da je u Dortmund sa zakašnjenjem doputovao Argentinac Angel Di Maria, nakon što je ostao u Madridu da dočeka djetetovo prijevremeno rođenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo