NAVIJAČKI SKANDAL NA UTAKMICI ARSENALA I TOTTENHAMA: / 'U nekoj drugoj državi se za ovo zatvara stadion na par utakmica'

Image
Foto: Screenshot

U velikoj pobjedi Tottenhama nad gradskim rivalima dogodio se incident

20.12.2018.
8:44
Screenshot
VOYO logo

Tottenhamov veznjak Dele Alli jučer je na utakmici Carabao Cupa između Tottenhama i Arsenala pogođen u glavu plastičnom bocom. U trenutku kad se dogodio incident bio je blizu ruba terena i spremao se izvesti ubacivanje sa strane.

Reagirao je tako da je navijačima iza svojih leđa pokazao 2-0, trenutno stanje na semaforu koje se zadržalo do kraja. "U nekoj drugoj državi se za ovakve stvari zatvara stadion na par utakmica. Sva sreća pa nije bilo ozbiljnijih posljedica, ali ljudi moraju biti oprezni, moramo izbjegavati ovakve situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletirano polufinale

Podsjetimo, nogometaši Tottenhama izborili su plasman u polufinale Lige kupa nakon što su velikom londonskom derbiju na gostovanju pobijedili Arsenal sa 2-0. U polufinale se plasirao i Chelsea pobijedivši Bournemouth sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Eden Hazard u 84. minuti na asistenciju Emersona. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je cijeli susret.

Plasman u polufinale u utorak su izborili Manchester City i Burton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo