POGLEDAJTE VIDEO / Navijač Chelseaja provocirao i urlao pa ga nokautirao drugi fan. Na kraju je završio u invalidskim kolicima

Image
Foto: Screenshot / Twitter

Prišao mu je i udario ga šakom u glavu, nakon čega je navijač Chelseaja pao na tlo i ostao bez svijesti dok je snimatelj vikao i smijao se

12.2.2023.
10:37
Screenshot / Twitter
VOYO logo

West Ham i Chelsea remizirali su (1:1) u londonskom derbiju 23. kola Premiershipa, a tu će utakmicu zauvijek pamtiti mladi navijač Chelseaja. Prišao je suparničkim fanovima i urlao u lice jednoga od njih i pritom vikao "Ti imaš 50 godina".

Na snimkama objavljenim na Twitteru vidljivo je kako se drugom to nije svidjelo. Prišao mu je i udario ga šakom u glavu, nakon čega je navijač Chelseaja pao na tlo i ostao bez svijesti dok je snimatelj vikao i smijao se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je objavljena snimka tog istog navijača kojeg su prijatelji vozili u invalidskim kolicima. Imao je krvavu usnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O, moj Bože!", čuje se u pozadini snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nasilje nije rješenje'

Daily Mail je objavio kako je stariji navijač, koji je nokautirao mlađeg, ubrzo uhićen. Događaj je na društvenim mrežama komentirao bočni igrač Chelseaja Reece James, koji se vratio u sastav nakon ozljede.

"Vidio sam vijest da je jedan navijač udaren i nokautiran prije utakmice. Potpuno razumijem rivalstvo između dvije momčadi, ali nasilje nije rješenje. Nadam se da je dobro. Cijenimo navijače koji putuju na utakmice. Držite se nas i ostanite sigurni", napisao je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo