NASTAVAK RATA ZVIJEZDE BARCE I LUISA ENRIQUEA: / Novi izbornik Furije izostavio ponajboljeg beka svijeta sa reprezentativnog popisa

Image
Foto: AFP

Novi izbornik Španjolske objavio je svoj prvi reprezentativni popis

31.8.2018.
17:53
AFP
VOYO logo

Luis Enrique, bivši trener Barcelone i Rome, objavio je svoj prvi službeni popis kao izbornik Španjolske. Na listi je nekolicina novih lica, što ne treba čuditi s obzirom da su se nakon neuspjeha u Rusiji od reprezentativnog dresa oprostili Gerard Pique, Andres Iniesta i David Silva, perjanice generacije koja je dominirala svijetom između 2008. i 2014.

Međutim, najviše je polemike izazvalo nepozivanje jednog od najboljih bekova na svijetu – Jordija Albe. Branič Barcelone i Enrique imaju turbulentan odnos te bi on mogao dati odgovor na pitanje zašto španjolski izbornik ne koristi ponajboljeg svjetskog lijevog beka, na poziciji koja je ionako deficitarna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, kao što izvori iz Španjolske potvrđuju, Alba i Enrique ne slažu se još od vremena kada je sadašnji izbornik bio trener Barcelone, te je ovo samo nastavak svojevrsnog rata. Indikativne su bile Albine izjave nakon odlaska Enriquea kako "bolje igra pod Ernestom Valverdeom". U cijeloj priči će najvjerojatnije najbolje proći Španjolci iz Premier lige – Marcos Alonso i Nacho Monreal, koji će se boriti za Albinu poziciju na lijevoj strani obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo