Likovali zbog posla, pa ostali bez velikog talenta: Barca ekspresno uzvratila Dinamu

Još jedan mladi talentirani igrač Dinama odlazi u Barcelonu. Riječ je o 16-godišnjem Dinu Haliloviću, mlađem bratu Alena Halilovića.

2.8.2014.
13:38
VOYO logo

Tako je sudbinu svog starijeg brata doživio i Dino. Nogometni stručnjaci ovom mladiću proriču veliku nogometnu budućnost, isto kao i Alenu. Dino je u Dinamo bio najbolji igrač u kadetima, a njegova kvaliteta nije mogla proći nezapaženo kod Katalonaca. Barcelona će za ovog mladog igrača morati platiti 300 tisuća eura.

Ovih dana dosta se piše o transferima igrača između Dinama i Barcelone. Priča je počela s odlaskom Alena Halilovića put Nou Campa prije početka SP-a u Brazilu, šlag na tortu bio je transfer Ivana Rakitića koji je za Barcu potpisao ugovor na pet godina vrijedan 19 milijuna eura, da bi prije nekoliko dana senzacionalno Dinamo potpisao ponajboljeg mladog igrača Barcelone Danija Olma. Sad je na red došao i Dino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajan zadnji pas, inteligencija i talent krase ovog mladog igrača", piše Mundo Deportivo.

Očito postoji neka "tajna veza" između Dinama i Barcelone koja je kulminirala ovoga ljeta, a koja se gradila duže vrijeme. Španjolci tu vezu opisuju kao rat između ova dva kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi smo htjeli ulaziti u to da li se zaista radi o ratu za mlade igrače ili čistim pukim dogovorom Zdravka Mamića s predsjednikom Barcelone Josepom Mariom Bartomeuom i sportskim direktorom Raulom Sanllehijem, koji se krajem veljače ove godine u Zagrebu našao s Zdravkom Mamićem i u Sheratonu dogovorio sve oko Alenovog prelaska u katalonskog diva. Očito su oni još dogovorili puno toga, i to sad sve izlazi na vidjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo