NASMIJAT ĆETE SE DO SUZA: / Prisjetite se najluđih promašaja 2016. godine! Majstor iz Srbije je apsolutni hit

Image
Foto: Screenshot

Godina koja se sasvim približila kraju donijela nam je pregršt nogometnih uzbuđenja, fantastičnih golova, majstorskih poteza, ali i situacija koje su izazivale salve smijeha i čuđenja.

24.12.2016.
22:45
Screenshot
VOYO logo

Pritom ponajprije mislimo na nevjerojatne promašaje kojih je i u 2016. godini bilo na pretek i to u svim kutovima svijeta. "Kako je to moguće", zapitat ćete se kad se prisjetite najluđih promašaja na koje vas podsjećamo u nastavku.

Hit iz Srbije

U utakmici nižeg ranga u Beogradskoj zoni igrali su Turbina Vreoci i Lokomotiva Makiš. Nogometaš koji se proslavio igra za Lokose. Vjerojatno je htio rasparati praznu mrežu s nekoliko centimetara udaljenosti, ali gadno je pogriješio…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romelu Lukaku, 1. dio

Belgijska reprezentacije u kvalifikacijskoj je utakmici za Svjetsko prvenstvo deklasirala Bosnu i Hercegovinu s 4-0, a posljednji je gol u Bruxellesu zabio Romelu Lukaku. Iako je napadač Evertona, kojeg u svojim redovima žele vidjeti brojni europski velikani, ispunio zadaću, više od gola pamtit će se njegov promašaj iz 66. minute utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romelu Lukaku, 2. dio

Prijateljska utakmica Nizozemske i Belgije odigrana u Amsterdamu završila je rezultatom 1-1. Osim po golovima, ostat će upamćena po još jednom nevjerojatnom promašaju Lukakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blamaža u debiju

Žestoko se osramotio poznati španjolski napadač Fernando Llorente udebiju za svoj novi klub - Swansea City. Dan nakon što je dovršio transfer iz Seville Llorente je imao premijeru u novom dresu u prijateljskoj utakmici protiv Rennesa. Iako je velški klub pobijedio s 1-0, povremeni španjolski reprezentativac neće po dobrom pamtiti debi. U prvom poluvremenu je dobio idealno posloženu loptu od suigrača, bio je sam na pola metra udaljenosti od posve praznog gola. I što se dogodilo? Uspio je pogoditi vratnicu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smijao se sam sebi

Nogometaši Tianjin Tede su u trećem kolu kineskog FA kupa svladali Guangzhou Haoxin s čak 7-1, ali unatoč tolikim golovima, najviše je s ove utakmice u pamćenju ostao jedan - promašaj. Napadač Tianjina Mao Biao i sam se počeo smijati kad je shvatio što je napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvatanje za glavu

U okršaju južnoafričke lige između Jomo Cosmosa i SuperSport Uniteda u nesretnu se figuru prometnuo stanoviti Thosago Nkopodi. Pri vodstvu SuperSporta s 1-0, igrač Cosmosa se našao u prilici koju je nemoguće promašiti. Ili ipak nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka posla, 1. dio

Grčki klubovi Iraklis i Veria odigrali su dvoboj u tamošnjem Kupu, a iz te utakmice je hit postao promašaj Apostolosa Velliosa. Bivši je igrač Evertona dočekao loptu odbijenu od grede gola suparničke momčadi, udaljen od vratiju nekih tri metra. Već 'svladani' vratar Verije, koji se tek podizao s travnjaka, nakon što je loptu usmjerio u okvir svog gola, teško bi mogao reagirati na udarac Velliosa, no pokazalo se, za takvo što nije niti bilo potrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka posla, 2. dio

U grčkoj trećoj ligi istaknuo se izvjesni Thanasis Takidis koji igra za Makedonikos Kozanise. Na utakmici protiv Vatere uspio je suparničkom vrataru oduzeti loptu i krenuti prema praznom golu. No, umjesto da lagano smjesti loptu u mrežu, Takidis je stigao do gol-linije i dopustio suparničkom stoperu da mu dvaput blokira udarac i na kraju izbije loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo