NASMIJAT ĆETE SE DO SUZA, OVO SU NAJGORI GLUMCI GODINE: / Srpski lakrdijaš je apsolutno najveći hit

Image

Dokle god bude nogometa, bit će i onih koji na prevaru pokušavaju doći do prednosti. Glumaca na nogometnim travnjacima nikad nije nedostajalao, a bilo je tako i u 2017. godini.

26.12.2017.
7:45
VOYO logo

Marcus Rashford

Mlada zvijezda Manchester Uniteda je u travnju na skandalozan način iznudila jedanaesterac protiv Swanseaja. Sudac je nasjeo, a Wayne Rooney iskoristio poklon. Navijači Swanseaja nisu ovo zaboravili Rashfordu pa su ga propisno izviždali tijekom ovosezonske utakmice istih suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Strootman

Nizozemac je na nedopušten i sramotan način zaradio kazneni udarac za Romu u gradskom derbiju protiv Lazija zbog čega je naknadno kažnjen s dvije utakice zabrane igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danko Lazović

Nevjerojatan je igrokaz izveo srpski nogometaš u odlučujućoj utakmici za naslov mađarskog prvaka između Honveda i Videotona. Početkom drugog poluvremena Lazović je nakon jednog sasvim uobičajenog duela pao i počeo se kotrljati, bacati, tresti se i izvoditi još čitav niz neviđenih gluposti. Sve, naravno, kako bi uvjerio suca da je suparnički igrač izveo nevjerojatno brutalan prekršaj i da je zaslužio crveni karton. Na kraju zapravo može biti sretan što on sam nije izletio s terena jer je u trenutku lakrdije koju je izveo već je imao žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucas Fonseca

Jednu od najgorih i najkomičnijih simulacija u povijesti izveo je stoper Bahije u utakmici brazilskog prvenstva protiv Flamenga. Najprije je visoko podignutom nogom nesportski opalio Paola Guerrera, a kad ga je ovaj u ljutnji lagano dotaknuo, Fonseca je odletio kao da je pogođen iz topa. Sramotna gluma nije promakla sucu koji je Fonseci pokazao drugi žuti karton i ispratio ga s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oumar Niasse

Evertonova smo napadača odabrali jer je prošli mjesec postao prvi igrač u povijesti koji je retroaktivno kažnjen prema novom pravilniku Premier lige. Dobio je dvije utakmice zabrane igranja zbog glume kojom je iznudio jedanaesterac protiv Crystal Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo