Play ponuda

NASMIJAT ĆETE SE DO SUZA, OVO SU NAJGORI GLUMCI GODINE: / Srpski lakrdijaš je apsolutno najveći hit

Image

Dokle god bude nogometa, bit će i onih koji na prevaru pokušavaju doći do prednosti. Glumaca na nogometnim travnjacima nikad nije nedostajalao, a bilo je tako i u 2017. godini.

26.12.2017.
7:45
Play ponuda

Marcus Rashford

Mlada zvijezda Manchester Uniteda je u travnju na skandalozan način iznudila jedanaesterac protiv Swanseaja. Sudac je nasjeo, a Wayne Rooney iskoristio poklon. Navijači Swanseaja nisu ovo zaboravili Rashfordu pa su ga propisno izviždali tijekom ovosezonske utakmice istih suparnika.

Kevin Strootman

Nizozemac je na nedopušten i sramotan način zaradio kazneni udarac za Romu u gradskom derbiju protiv Lazija zbog čega je naknadno kažnjen s dvije utakice zabrane igranja.

Danko Lazović

Nevjerojatan je igrokaz izveo srpski nogometaš u odlučujućoj utakmici za naslov mađarskog prvaka između Honveda i Videotona. Početkom drugog poluvremena Lazović je nakon jednog sasvim uobičajenog duela pao i počeo se kotrljati, bacati, tresti se i izvoditi još čitav niz neviđenih gluposti. Sve, naravno, kako bi uvjerio suca da je suparnički igrač izveo nevjerojatno brutalan prekršaj i da je zaslužio crveni karton. Na kraju zapravo može biti sretan što on sam nije izletio s terena jer je u trenutku lakrdije koju je izveo već je imao žuti karton.

Lucas Fonseca

Jednu od najgorih i najkomičnijih simulacija u povijesti izveo je stoper Bahije u utakmici brazilskog prvenstva protiv Flamenga. Najprije je visoko podignutom nogom nesportski opalio Paola Guerrera, a kad ga je ovaj u ljutnji lagano dotaknuo, Fonseca je odletio kao da je pogođen iz topa. Sramotna gluma nije promakla sucu koji je Fonseci pokazao drugi žuti karton i ispratio ga s terena.

Oumar Niasse

Evertonova smo napadača odabrali jer je prošli mjesec postao prvi igrač u povijesti koji je retroaktivno kažnjen prema novom pravilniku Premier lige. Dobio je dvije utakmice zabrane igranja zbog glume kojom je iznudio jedanaesterac protiv Crystal Palacea.

Play ponuda
Play ponuda