NAJSKUPLJA MOMČAD SVIJETA VRIJEDI 1.1 MILIJARDI EURA: / U njoj nema Hrvata, a najviše je igrača iz Reala i Barcelone

Image
Foto: AFP

Nogometaši od čijih cijena zaboli glava

5.4.2018.
19:08
AFP
VOYO logo

Jedna od najpoznatija svjetskih stranica za vijesti o nogometu Transfermarkt objavila je danas kako bi izgledala najskuplja momčad svijeta prema njihovim podacima.

Ovih dana ažurirali su vrijednosti svih nogometaša u bazi i stigli do velike jedanaestorke. Najviše predstavnika, po tri, imaju španjolski velikani Real Madrid i Barcelona. Jednog nogometaša među 11 imaju Tottenham, PSG, Manchester City, Bayern München i Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na golu Jan Oblak

Na vratima se nalazi Slovenac koji brani za Atletico - Jan Oblak. 25-godišnjak je dobio prednost ispred Thibauta Courtoisa, Marc-Andrea ter Stegena te Davida De Gee. U periodu od četiri mjeseca vrijednost mu je narasla za 20 milijuna eura i sada iznosi 70.

U obrani su Marcelo (60 milijuna eura), Samuel Umtiti (60), Mats Hummels (60) i Daniel Carvajal (60). Na zadnjem veznom mjesto zauzima Sergio Busquets (80), a impresivno izgleda napadačka linija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza napadača Cristiana Ronalda (120) i Harryja Kanea (120) su Neymar (180), Kevin de Bruyne (110) i Lionel Messi (180). Na popisu nema nijednog Hrvata, a zanimljivo, nijedne zvijezde Liverpoola koji je sinoć razmontirao u Ligi prvaka Manchester City. Vrijednost cijele momčadi iznosi 1.1 milijardi eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo