NAPUSTIO MANCHESTER UNITED: / Mourinho ga je volio, ali nije imao minutažu za njega. U Lyonu će više igrati

Image
Foto: AFP

U transferu koji bi mogao dosegnuti brojku od 25 milijuna eura nizozemski nogometni reprezentativac Memphis Depay napustio je Manchester United te će karijeru nastaviti u Lyonu, piše Sky Sports.

20.1.2017.
21:44
AFP
VOYO logo

Depay, kojeg je u klub s Old Trafforda prije osamnaest mjeseci doveo Louis van Gaal, nije imao odveć zapaženu ulogu pod vodstvom Josea Mourinha pa je kroz sva natjecanja u sezoni sakupio tek osam nastupa i skromne 134 minute u njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o fantastičnom profesionalcu. Ako netko misli da nismo zajedno uspjeli jer se on nije ponašao profesionalno u potpunosti je u krivu. On je momak koji poštuje svakoga, koji je naporno radio kako bi dobio više prilike i koji je bio frustriran jer to nije mogao dobiti. O njemu mogu govoriti samo lijepe stvari", kazao je Mourinho, menadžer kluba kojeg je Depay napustio.

"Postoji li razlog, a on je malen, u pitanju je to što je on krilni igrač, a takvih imamo previše. Na krilnim pozicijama nikada nismo imali problema, tu su Lingard, Mata, Mhitarjan, Martial, Young, Rashford. Imamo šestoricu, a i Wayne Rooney može igrati na lijevoj strani. Čak i u utakmicama u kojima sam mogao odmoriti pojedince, na dvije krilne pozicije imao sam sedam opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Depay se već privikava na novo okruženje, pa je i snimljen kako odrađuje trening u novom klubu. Konkurirat će za nedjeljni nastup protiv Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo