MODRA ZVIJEZDA NAPUSTILA MAKSIMIR I PRIZNALA: / 'Bilo mi je teško u Dinamu'

Image

'Teško je bilo u Dinamu, mijenjale su mi se pozicije, nisam igrao u kontinuitetu. Teško se bilo nametnuti, a s obzirom na godine', kazao je Mario Šitum.

17.6.2017.
10:39
VOYO logo

Mario Šitum danas će postati novi igrač Lecha iz Poznana. Dosadašnji igrač Dinama u novi se klub zaputio na poziv Nenada Bjelice, te će jednu sezonu odraditi na posudbi u redovima poljskog prvoligaša.

VIŠESATNI SASTANAK U MAKSIMIRU: Kuršlus u Dinamu! Uprava donijela jedinstven zaključak

Rigorozni liječnički

Šitum je cijeli petak proveo na liječničkim pregledima, pa će tek danas potpisati ugovor s novim klubom. U razgovoru za Goal.com kazao je kako su mu poljski liječnici"pregledali sve, kako se sve odužilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah su me pitali koje sam ozljede imao u karijeri, a te su onda stvari dvaput testirali. Stvarno ovo nikad nisam doživio, ali se nisam plašio. Znam da sam zdrav, spreman za nove izazove", kazao je Šitum koji je progovorio i o treneru Ivajlu Petevu i Dinamu. Nenad Bjelica je poručio kako će kod njega igrati samo na krilu.

'Dinamo obožavam i tu sam mogao igrati sve, ali...'

"To mi je drago, svi znamo da je to moja prirodna pozicija, da tu mogu dati daleko najviše. Dinamo obožavam i tu sam mogao igrati sve, ali najbolje se osjećam na lijevom krilu. Teško je bilo u Dinamu, mijenjale su mi se pozicije, nisam igrao u kontinuitetu. Teško se bilo nametnuti, a s obzirom na godine, moram početi misliti i na sebe. Konačno sam pronašao novu destinaciju, želim se sada dokazati u Poljskoj", istaknuo je Šitum i dodao kako se nije čuo s Petevom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Razgovarao sam samo s čelnicima kluba koji su prema meni bili maksimalno korektni. Oni su mi poručili kako traže pojačanja za krilne pozicije, te kako me u budućnosti vide na desnom boku. A tu su već Matel i Stojanović. Osjetio sam da moram ići dalje, pa se zaputio u Poljsku. Dinamu želim svu sreću sljedeće sezone, a čelnicima Dinama se zahvaljujem na korektnoj suradnji", istaknuo je Šitum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo