serie a / Napoli u Rimu razbio Romu i učvrstio drugu poziciju: 'Vučica' pala na šesto mjesto

Image
Foto: AP Images

Ante Ćorić nije nastupio za Romu koja je upisala četvrti poraz u zadnjih pet susreta u svim natjecanjima

31.3.2019.
17:19
AP Images
VOYO logo

U derbiju 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je u Rimu pobijedio Romu sa 4-1 učvrstivši se na drugoj poziciji, dok je Roma pala na šesto mjesto.

Napoli je odigrao sjajnu utakmicu i posve zasluženo je osvojio tri boda na Olimpicu. Zanimljivo, bila je to već treća uzastopna pobjeda Napolija u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli već i drugoj minuti golom Arkadiusza Milika, a u posljednjim trenucima prvog dijela iz kaznenog udarca je izjednačio Diego Perotti. 

Nastavak susreta protekao je u potpunoj dominaciji gostiju koji su još tri puta svladali Robina Olsena, a strijelci su bili Dries Mertens (49), Simone Verdi (54) i Amin Younes (81).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Ćorić nije nastupio za Romu koja je upisala četvrti poraz u zadnjih pet susreta u svim natjecanjima.

Fiorentina i Torino su odigrali 1-1. 'Viole' su povele u sedmoj minuti preko Giovannija Simeonea, a izjednačio je Daniele Baselli u 34. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu Atalanta je na gostovanju pobijedila Parmu s 3-1, a prvi gol za goste zabio je hrvatski nogometaš Mario Pašalić.

Na ljestvici vodi Juventus sa 78 bodova, Napoli ima 63 boda, Inter 53 i utakmicu manje, a četvrti je Milan sa 51 bodom. Slijede Atalanta (48), Roma (47), Lazio (45)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo