NAPOLI OSTAJE BEZ KAPETANA: / Legendarni Slovak nakon 12 godina karijeru nastavlja kod legende Barce i Reala

Image

Slovak je prestigao Giuseppea Bruscolottija i Diega Maradonu.

4.2.2019.
13:47
VOYO logo

Nakon 12 godina provedenih u Napoliju, slovački nogometni reprezentativac MarekHamšik (31) karijeru će nastaviti u redovima kineskog prvoligaša DalianYifanga. Napoli bi ovim transferom trebao zaraditi oko 15 milijuna eura odštete, a slovački veznjak 27 milijuna eura za tri sezone.

Posljednji nastup

Hamišik je navodno već obavijestio predsjednika kluba Aurelija DeLaurentiisa kako je subotnja utakmica protiv Sampdorija bila njegov posljednji nastup u dresu Napolija. Hamšik je u Napoli stigao 2007. iz Slovana iz Bratislave za 5.5 milijuna eura, a u godinama koje su uslijedile postao je klupski rekorder po broju nastupa (519) i broju golova (121).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Napoli's Slovakian midfielder Marek Hamsik celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A football match SSC Napoli vs UC Sampdoria on December 23 2017, at the San Paolo Stadium in Naples. / AFP PHOTO / CARLO HERMANN

Slovak je prestigao GiuseppeaBruscolottija koji je od 1972. do 1988. sakupio 511 nastupa, te DiegaMaradonu koji je od 1984. do 1991. zabio 115 pogodaka. Momčad Dalian Yifanga vodi njemački stručnjak BerndSchuster, a glavne zvijezde su Belgijanac YannickCarrasco i Argentinac NicolasGaitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo