'Napali su me jer izlazim prvi i podmećem leđa!'

Klub hrvatskog vratara Vedrana Runje izgubio je u subotu važnu bitku za ostanak u prvoj francuskoj ligi, a na izlazu sa stadiona opet je doživio neugodnost od vlastitih navijača.

3.5.2011.
10:43
VOYO logo

Vratar hrvatske reprezentacije i Lensa Vedran Runje opet je imao 'bliski susret' s navijačima, ovoga puta nakon što su on i suigrači kod kuće izgubili od Lorienta s 3:2 i ostali u zoni ispadanja iz lige.

Runju su navijači izvrijeđali i zasuli mu automobil raznim predmetima, a naš golman cijelu situaciju nije doživio previše stresno:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekali su me na izlasku. Zašto? Nije im se svidio moj sivi C-Max, oni preferiraju crni", šali se u Sportskim novostima Runje te dodaje:

http://video.rutube.ru/e977e55806b5f2d871e14308b839dd94

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgubili smo utakmicu u osam minuta. Do 82. vodili smo 2:1. Navijači su frustrirani, sve je bliže druga liga, ne mogu im zamjeriti. Bilo bi strašno da im je svejedno. Jedan je tražio autogram, da bi onda skupina od 10 do 15 mladića iskalila nezadovoljstvo na meni. To su uvijek isti. Zapravo se radi o službenom autu, tako da su razbijali klupsku imovinu. Nije jako oštećen. Lupali su po njemu, uglavnom rukama. Klasika. Mene valjda napadaju jer uvijek izlazim prvi i podmećem leđa", kaže Runje koji ne želi prepričavati uvrede koje je pretpio:

"Svašta su mi rekli, neću to ponavljati. Ništa im nisam odgovorio. Samo sam prošao. Nema se smisla kačiti s nekim. Ne ide nam dobro, a znate kakvi su navijači, ako pobjeđuješ onda si Bog, kad gubiš ti si govno. Najstariji sam i moram zaštiti te mlade momke", kaže hrvatski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201103210729006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo