NAPADAČ ELFA PROMIJENIO KLUB: / Njemački reprezentativac napravio potez za spas karijere u nacionalnom dresu

Image
Foto: AFP

Napadač njemačke nogometne reprezentacije Mario Gomez pojačanje je Stuttgarta, kluba u kojem je i započeo karijeru

22.12.2017.
13:18
AFP
VOYO logo

Prve profesionalne nogometne korake danas 32-godišnji Mario Gomez, bivši napadač minhenskog Bayerna i aktualni njemačke izabrane vrste, napravio je u momčadi Stuttgarta 2003. godine. Prvoj se ljubavi sada vratio potpisavši ugovor do 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želje su poznate

Samo jedan postignut pogodak u ukupno 15 odigranih utakmica i samo jedan nastup za njemačku nogometnu reprezentaciju u njenih trinaest posljednjih ogleda, jasan su znak da je Mario Gomez nešto morao promijeniti u karijeri želi li biti dio putnika koji će napadati naslov na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine. Napravio je Gomez, strijelac 20 golova u 40 susreta prošle sezone, taj korak, napustio Wolfsburg i potpisao za Stuttgart.

"Oduševljen sam povratkom kući, ovo je klub u kojem sam odrastao i proveo ludo vrijeme začinjeno neočekivanim naslovom 2007. godine. Znam da su očekivanja velika a situacija izazovna, to prevedeno znači maksimum borbe za ostanak kluba u Bundesligi, a na osobnoj razini odlazak na SP", poručio je Gomez koji je za Njemačku odigrao 71 utakmicu i postigao 31 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bio dio Elfa koji je 2014. godine slavio svjetski naslov, ali jest onog koji je osvojio svjetsku broncu 2010. i europsko srebro 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo