KOLIKO NAM JE GODINA? /

Napadač Chelseaja klubu zaradio veliku novčanu kaznu: Ošamario protivnika i izazvao nered

Image
Foto: Profimedia

Nakon što su strasti napokon smirene, a utakmica završila, pojavila se snimka koja prikazuje Jacksona kako udara stopera Nottinghama Morata tijekom naguravanja

8.10.2024.
18:44
Profimedia
VOYO logo

Nicolas Jackson, ofenzivac Chelseaja, suočio se s ozbiljnim posljedicama nakon burne završnice susreta protiv Nottingham Foresta. Nakon što je povučen s terena u 81. minuti, nedugo zatim je bio uvučen u kaotičnu situaciju koja je izbila među igračima oba kluba.

Image
POTEZ ZA DIVLJENJE /

UEFA se naklonila igraču Dinama: 'Ovako izgleda sabranost'

Image
POTEZ ZA DIVLJENJE /

UEFA se naklonila igraču Dinama: 'Ovako izgleda sabranost'

Sve je počelo kada je Neco Williams odgurnuo Marca Cucurellu, što je uzrokovalo njegov pad na Chelseajevog trenera, Enza Marescu. Levi Colwill je brzo reagirao povlačeći Williamsa za dres, čime je dodatno zakomplicirao situaciju. Ubrzo se stvorila gomila od dvadesetak igrača i trenerskog osoblja koji su se međusobno gurali i sukobljavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su strasti napokon smirene, a utakmica završila, pojavila se snimka koja prikazuje Jacksona kako udara stopera Nottinghama, Moratu tijekom naguravanja. Ovo je dovelo do brojnih nagađanja da će Jackson biti ozbiljno sankcioniran te da će propustiti predstojeći derbi protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč očekivanjima, Engleski nogometni savez (FA) donio je odluku da Jackson ipak može nastupiti protiv Liverpoola.

"Jasno je da oba kluba nisu uspjela osigurati da se njihovi igrači pridržavaju pravila,” objavio je FA, te dodatno naveo kako će Chelsea morati platiti kaznu od 60.000 eura zbog šest žutih kartona koje su njihovi igrači zaradili tijekom remija s Nottingham Forestom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo