NAKON TEŠKIH UVREDA I PROZIVKE UGLEDNIH MEDIJA, JAVIO SE LOVREN: / Vatreni ima opasnu poruku za kritičare

Image
Foto: Profimedia

Doživio je Lovren i žestoke kritike navijača, prozvali su ga još mnogi domaći i strani mediji, a na koncu se i on oglasio putem društevnih mreža

8.5.2020.
22:56
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Dejan Lovren, ovih se dana našao u odveć neugodnoj situaciji, a sve zbog toga što je na Instagramu odlučio izraziti svoje mišljenje. Lovrn je putem Instagrama Billu Gatesu poručio: "Gotovo je Bille. Ljudi nisu slijepi". A prije toga je podržao slavne teoretičare zavjere koji tvrde da je pandemija koronavirusa povezana s uvođenjem 5G mreže.

Zbog toga ga je dobro oprao britanski Daily Mail. "Lovren je na Instagramu promovirao intervjue s ljudima koji iznose opasne tvrdnje da se koronavirus širi 5G mrežom i da će cijepljenje protiv virusa uključivati ugradnju mikročipova. Liverpoolov branič je uz snimke stavio komentare 'Nećete nas ušutkati' i 'Nećete nas cenzurirati' uz zahvale Ickeu i Buttaru. Lovren očito ne doživljava ono što se događa previše realno", napisao je Daily Mail nakon što je Lovren podijelio Davida Ickea, poznatog teoretičara zavjere kojem je YouTube obrisao korisnički račun nakon što je objavio opasan video u kojem koronavirus povezuje s uvođenjem 5G mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doživio je Lovren i žestoke kritike navijača, prozvali su ga još mnogi domaći i strani mediji, a na koncu se i on oglasio putem društevnih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se čovjeku može uzeti, osim posljednje od ljudskih sloboda – pravo na izbor stava u bilo kakvim danim okolnostima, pravo na izbor vlastitog puta", napisao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo