NOVA BOMBA S POLJUDA / Nakon Subašića, Hajduk doveo hrvatskog reprezentativca: 'Zbog nas je odbio bolje financijske ponude'

Image

Dario Melnjak je sve do Eura redovno bio na popisu Zlatka Dalića

23.9.2021.
10:32
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac Dario Melnjak novi je igrač Hajduka, objavio je klub na službenoj stranici. Kako su naveli, 28-godišnji lijevi bek danas je s Bijelima na Poljudu potpisao ugovor do kraja aktualne sezone s opcijom produženja na još dvije godine. Stiže kao slobodan igrač, a u Hajduku će nositi dres s brojem 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na tržištu nam se otvorila mogućnost da dovedemo igrača koji je trenutno bez ugovora. Prednost je što se radi o iskusnom igraču uz kojeg će i Stipe Biuk lakše razviti svoj potencijal na lijevoj strani. Također će pojačati konkurenciju našim lijevim bekovima te nam dati opciju više. Vrijedi istaknuti da je Dario igrač koji može pokriti još neke pozicije u momčadi ako to bude potrebno. Radi se o velikom profesionalcu, snažnom karakteru koji je ima ogroman motiv za dokazivanje u Hajduku. Posebno nas raduje što je odbio mnogo bolje financijske ponude kako bi bio dio našeg projekta", rekao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Image
VIJEST JE ODJEKNULA /

Internet se užario zbog protagoniste povijesnog hrvatskog srebra: Subašić je tema pisanja stranih medija

Image
VIJEST JE ODJEKNULA /

Internet se užario zbog protagoniste povijesnog hrvatskog srebra: Subašić je tema pisanja stranih medija

"Presretan sam što sam ovdje. Kad sam vidio koji su ciljevi klub i kad sam shvatio da su to i moji ciljevi vrlo brzo mso našli zajednički jezik. Pošto sam bio slobodan igrač za mene je bilo zanimljivo sve što mi je klub prezentirao. Želio bih ostvariti njihove ciljeve. Uvijek mi je bio san zaigrati za veliki put poput Hajduka", rekao je Melnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijeli su objavili i kratku biografiju novog pojačanja pa tako ističu kako je Melnjak je rođen u Varaždinu 31. listopada 1992. godine te da je nogometnu karijeru započeo je u NK Nedeljanec. Nadalje, igrao je još za Zelinu, Slaven Belupo, belgijski Lokeren, azerbejdžanski Neftchi, slovenske Domžale, a posljednji klub mu je bio turski prvoligaš Rizespor za kojeg je igrao protekle dvije i pol sezone. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je osam nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo