LUKA JE NEZASITAN / Nakon što je izborio Euro s Vatrenima, Modrić skovao plan: 'Sada ima priliku za to...'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Luka ove sezone ima puno manju minutažu no što se nadao i zato se počelo spekulirati o njegovom odlasku na Bliski Istok ili u SAD, možda već na zimu

23.11.2023.
11:42
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Pobjedom protiv Armenije ranije ovoga tjedna Hrvatska je po 13. put izborila nastup na velikim natjecanjima, a kapetan Luka Modrić je zaradio svoj deveti veliki turnir.

Image
'NAJVEĆI' /

Srpski novinar se poklonio Modriću: 'SFRJ + SRJ + SCG + Srbija = Luka'

Image
'NAJVEĆI' /

Srpski novinar se poklonio Modriću: 'SFRJ + SRJ + SCG + Srbija = Luka'

Modrić je briljirao u kvalifikacijama, a nakon plasmana ga hvale brojni mediji i nogometni stručnjaci. S posebnom pažnjom ptrate ga španjolski mediji, kojima je u fokusu njegov status u Real Madridu, čije je legenda i s kojim mu ugovor traje do kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je produžio ugovor prošlog ljeta, no ove sezone se njegova uloga u momčadi smanjila i ima puno manju minutažu no što se nadao i zato se počelo spekulirati o njegovom odlasku na Bliski Istok ili u SAD, možda već na zimu.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, odlazak iz Madrida nije u Modrićevom planu.

Modrić je nedavno stigao do brojke od  500 utakmica za Real, a tom prilikom je rekao da je jako ponosan zbog toga te da mu je potpuno posvećen klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dostizanje ove brojke je impresivno i želim zahvaliti navijačima Real Madrida na podršci tijekom svih ovih utakmica. Nastavit ću davati sve od sebe za Real Madrid", izjavio je 38-godišnji Luka.

A u četvrtak je španjolski Relevo objavio da Modrić ima jasan plan u Realu - želi se dokazati treneru Ancelottiju u periodu kada će imati veću minutažu zbog ozljeda drugih igrača i pokazati mu da zaslužuje ostati i nakon ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić želi uvjeriti Ancelottija da može pružiti još puno. Sada ima dobru priliku zablistati i imati veliku minutažu. Sve to kako bi pokazao da može ponovno obnoviti ugovor", pišu Španjolci.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo